Πάνω από 320 ληστείες είχαν κάνει οι 163 που συνελήφθησαν μετά από έφοδο σε κατάληψη στα Εξάρχεια

Πάνω από 320 ληστείες είχαν κάνει οι 163 που συνελήφθησαν μετά από έφοδο σε κατάληψη στα Εξάρχεια

Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία 163 ατόμων που συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση - Εμπλέκονται  και σε εμπόριο ναρκωτικών

speira_police
Τα στοιχεία 163 προσώπων που εντάσσονται στην τεράστια σπείρα που είχε ρημάξει όλη την Αθήνα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.

Τα μέλη της σπείρας, που συνελήφθησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις αρχές Μαρτίου, κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε πάνω από 320 ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχαν καταλάβει κτίριο που βρίσκεται στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια.

Δείτε εδώ τα 163 άτομα της σπείρας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης