Διακόπηκε πριν από λίγο η εξέλιξη της δίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα -για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου- στο Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία λόγω ασθένειας ενός δικαστή.
Έτσι η προγραμματισμένη για σήμερα αγόρευση της Πολιτική Αγωγής δεν ξεκίνησε κάτι που αναμένεται να γίνει στς 26 Μαρτίου οπότε προσδιορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.