Κακοκαιρία: Τα 121 χλμ. ανά ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου

Κακοκαιρία: Τα 121 χλμ. ανά ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου

Οι ριπές ανέμου έφτασαν έως και τα 121 χιλιόμετρα την ώρα, στην Παξιμάδα Καρύστου - Έως 19 βαθμούς Κελσίου έφτασε η πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα

4638118
Ισχυρούς ανέμους, βροχές και σποραδικές καταιγίδες έφερε το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί της Τρίτης.

Μάλιστα, οι ριπές ανέμου έφτασαν έως και τα 121 χιλιόμετρα την ώρα, στην Παξιμάδα Καρύστου. Στην Απείρανθο της Νάξου ο άνεμος έφτασε τα 116 χλμ./ ώρα και στην Πορταριά τα 106 χλμ/ ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo, της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
anemos_meteo

Σε ό,τι αφορά τις βροχές, το περισσότερο νερό την Τρίτη έπεσε στη Σιμωνόπετρα, στο Αγιο Ορος (66 χιλιοστά)
vroxi-meteo
Κλείσιμο

Έως 19 βαθμούς Κελσίου έφτασε η πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα

Σύμφωνα πάντα με το meteo.gr, θεαματική πτώση της θερμοκρασίας καταγράφεται στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία σε σχέση με το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Κοζάνης, όπου η μέγιστη θερμοκρασία χθες, Καθαρά Δευτέρα 11/03 έφτασε στους 20.6 βαθμούς, ενώ στις 13:30 της Τρίτης 12/03 η θερμοκρασία είναι στους 1.9 βαθμούς (διαφορά 18.7 βαθμοί). Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η πτώση της θερμοκρασίας σε επιλεγμένες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως αυτή καταγράφηκε από τους αυτόματους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

20190312_temp_dif

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης