Θεσσαλονίκη: Φοιτητές από 41 χώρες θα φοιτήσουν στο ΑΠΘ

Εκδήλωση με τίτλο «Welcome Day»  στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Τουλάχιστον 450 φοιτήτριες/φοιτητές θα σπουδάσουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διεθνών ανταλλαγών κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο.

Τους φοιτητές υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και του Δικτύου Φοιτητριών/Φοιτητών Erasmus (ESN) του ΑΠΘ, στην εκδήλωση με τίτλο «Welcome Day», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, φοιτήτριες/φοιτητές και από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πραγματοποιήσουν στο ΑΠΘ σπουδές ή πρακτική άσκηση. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Erasmus+ International, Erasmus Mundus, καθώς και μέσω των συνεργαζόμενων δικτύων MAUI (Mid America Universities International) και REARI-RJ (Rede das Assessorias Internacionais das Instituições de Ensino Superior do Rio de Janeiro) έρχονται στο ΑΠΘ φοιτήτριες/φοιτητές από 13 χώρες εκτός Ευρώπης (Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Βραζιλία, Ζιμπάμπουε, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ινδία, Ινδονησία, Κολομβία, Μεξικό, Σερβία, Σρι Λάνκα και Φιλιππίνες).

Πηγή:Seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr