Καθαρά Δευτέρα: η μόνη Δευτέρα που αγαπάμε!

Καθαρά Δευτέρα: η μόνη Δευτέρα που αγαπάμε!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς πρωταγωνιστεί και φέτος στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, έχοντας όμως και ένα πολύ σημαντικό στόχο, τη στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

kath-deut01
Ο Μακεδονικός Χαλβάς στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τη ζωή τους. Για τον λόγο αυτό, προσκαλεί τον καθένα από εμάς να επισκεφθεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr και να επιλέξει ανάμεσα σε αγαπημένες συνήθειες (Παραδοσιακό Τραπέζι, Φίλοι και Οικογένεια, Εκδρομή στην Εξοχή & Πέταγμα Χαρταετού) που κάνουν την Καθαρά Δευτέρα τη Μόνη Δευτέρα Που Αγαπάμε!
ΜακεδονικοςΧαλβας_10-683x1024

Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να μπούμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr, να κάνουμε “share” και έτσι, να βοηθήσουμε την καρδιά του Μακεδονικού Χαλβά να γεμίσει με αγάπη και χρώμα. Και μην ξεχνάτε, στο φετινό καθαροδευτεριάτικο τραπέζι, φροντίστε να έχετε δίπλα σας όλα τα συστατικά που κάνουν την Καθαρά Δευτέρα τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε: αγαπημένα πρόσωπα, νηστίσιμες λιχουδιές και, φυσικά, τον Μακεδονικό Χαλβά.

Η παρουσίαση της φιλόδοξης αυτής ενέργειας, πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, στο εστιατόριο The Albion στο Νέο Ψυχικό, όπου στελέχη από τον χώρο των media, δημοσιογράφοι και bloggers είχαν την ευκαιρία να πουν #agapamedeftera και να πάρουν μια γεύση από Καθαρά Δευτέρα. Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, το εστιατόριο φιλοξένησε ένα εορταστικό, καθαροδευτεριάτικο σκηνικό με χαρταετούς, σημαίες και λουλούδια, αλλά και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Ξένια Γαργάλη και Πλαστελίνη, ενώ ο εικαστικός Μανώλης Ηλιόπουλος (κατά κόσμον rtmone) φιλοτέχνησε και παρουσίασε έναν μοναδικό χαρταετό. Οι προσκεκλημένοι είχαν φυσικά την ευκαιρία να απολαύσουν και υπέροχους νηστίσιμους μεζέδες και τον πρωταγωνιστή της ημέρας, το Μακεδονικό Χαλβά.

Πηγή: Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης