Μετέφερε δεκάδες φιάλες με λαθραία ποτά στον Έβρο

Μετέφερε δεκάδες φιάλες με λαθραία ποτά στον Έβρο

Στο αυτοκίνητο 50χρονου βρέθηκαν  120 φιάλες αλκοολούχων ποτών οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης 

Evros-pota
Πιθανότατα η γειτονική Βουλγαρία ήταν η προέλευση δεκάδων φιαλών με οινοπνευματώδη ποτά τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ενός 56χρονου Έλληνα, όταν έπεσε σε μπλόκο για ελέγχους που είχαν στήσει στην εθνική οδό Ορμενίου- Αρδανίου οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος, βρήκαν στο εσωτερικό του 120 φιάλες αλκοολούχων ποτών οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο, που θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς.

Ο 56χρονος μεταφορέας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του. Η Ασφάλεια Διδυμοτείχου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση και τον τελικό προορισμό των λαθραίων ποτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης