Κρήτη: Τον έπιασαν με όπλο, δεκάδες σφαίρες και χασίς
Κατασχέθηκαν 130 φυσίγγια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης
Μάνος Τσαγκαράκης
Έτοιμος για… πόλεμο ήταν ένας 45χρονος Έλληνας που μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, έπειτα από πληροφορίες ότι στην κατοικία του σε παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό του Δήμου Φαιστού είχε παράνομο οπλισμό.
Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι, βρέθηκε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, το οποίος εστάλη στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ακόμη, κατασχέθηκαν 130 φυσίγγια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.
Ο 45χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.