ΚΕΕΛΠΝΟ: Αρνείται τις κατηγορίες για παράνομες προσλήψεις ο Σταμάτης Πουλής

ΚΕΕΛΠΝΟ: Αρνείται τις κατηγορίες για παράνομες προσλήψεις ο Σταμάτης Πουλής

Ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ κάνει λόγο για πολιτική στοχοποίηση

keelpno_sima
Αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται περί παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στον φορέα, κ. Σταμάτης Πουλής.

Με ανακοίνωσή του, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, όπως και σε βάρος άλλων πέντε προσώπων, ο κ. Πουλής δηλώνει ότι πρόκειται για πολιτική στοχοποίηση και πως θέσει υπ' όψιν των αρμοδίων "τα τεχνικά και ουσιαστικά ελλείμματα της προκαταρκτικής διαδικασίας που διενεργήθηκε από τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης".

"Το πόρισμα αναφέρεται σε διαδικασίες οι οποίες έλαβαν χώρα σε χρονική περίοδο που αφενός μεν ο ίδιος δεν είχα οποιαδήποτε σχετική αρμοδιότητα, καθώς ήμουν απλός υπάλληλος και ουδέποτε άσκησα Διοίκηση, αφετέρου η κυρία Ανδρονίκη Θεοφιλάτου δεν εργαζόταν καν στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθώς προσελήφθη μεταγενέστερα. Τόσο «σοβαρό» και «αξιόπιστο» είναι το πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου, στο οποίο κατά τις πληροφορίες στηρίζεται η ποινική δίωξη" επισημαίνει στην ανακοίνωση.

"Είναι πασίδηλο ότι η υπόθεση αυτή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο πολιτικής στοχοποίησης μέσω της συνήθους πρακτικής της εργαλειοποίησης των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου. Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά και ουσιαστικά ελλείμματα της προκαταρκτικής διαδικασίας που διενεργήθηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης θα τεθούν αρμοδίως" καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης