«Χρυσή» διάρρηξη στην Ιαλυσό Ρόδου: Αρπαξαν 9.750 ευρώ και τιμαλφή

«Χρυσή» διάρρηξη στην Ιαλυσό Ρόδου: Αρπαξαν 9.750 ευρώ και τιμαλφή

Η διάρρηξη έγινε στο διάστημα από το πρωί του Σαββάτου ως το απόγευμα της Κυριακής που οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν

astynomia-arxeio-ena
Διάνα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Ιαλυσό της Ρόδου παραβιάζοντας ένα παράθυρο, αφού κατάφεραν να βάλουν στην τσέπη ένας ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και διάφορα τιμαλφή και να διαφύγουν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Η διάρρηξη έγινε στο διάστημα από το πρωί του Σαββάτου ως το απόγευμα της Κυριακής που οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα δωμάτια και τελικά ανακάλυψαν τα «ζεστά» μετρητά που φύλαγαν ύψους 9.750 ευρώ! Μαζί με αυτά, άρπαξαν όλα τα τιμαλφή και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατήγγειλε την διάρρηξη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί προανάκριση.

*** Αντίθετα, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 28 του περασμένου Σεπτεμβρίου στο κατάστημα μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία. Από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 47χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης