Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο παραμένει ο 9χρονος που ξυλοκοπηθηκε από τον πατέρα του
Το παιδί θα παραμείνει στο Καραμανδάνειο μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να φιλοξενηθεί – «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός» είπε ο μικρός στους ειδικούς
Στο Καραμανδάνειο θα παραμείνει ο 9χρονος αλλοδαπός, που την περασμένη εβδομάδα έγινε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον πατέρα, την ώρα του συσσιτίου του Δήμου στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας.
Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το παιδί θα παραμείνει στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, με στόχο να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος να φιλοξενηθεί.
Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.
Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια που είπε το παιδί, όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του. «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός», ανέφερε ο μικρός.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.