Ένας αγνοούμενος στα Χανιά από την κακοκαιρία

Ένας αγνοούμενος στα Χανιά από την κακοκαιρία

Το αυτοκίνητο του  61χρονου άντρα  παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού στο Εμπρόσνερος του δήμου Αποκόρωνα – Βρέθηκε το αυτοκίνητο  -Σε εξέλιξη  μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

kriti01
Ώρες αγωνίας για 61χρονο άντρα στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου ο οποίος χάθηκε με το αυτοκίνητό του, στα νερά ορμητικού χειμάρρου.

Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 61χρονου, ωστόσο ο ίδιος αγνοείται.
kriti02
kriti03
kriti01

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη συντονισμένες προσπάθειες ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον ποταμό Βατουδιάρη.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί οτι νωρίτερα το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία είχε επέμβει για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από το αυτοκίνητό τους που ακινητοποιήθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή είναι η εικόνα το μεσημέρι της Δευτέρας του ποταμού που περνά απο το κέντρο των Βρυσών Αποκορώνου.




O  Αντιπεριφερειάρχης Χανίων,  Απόστολος Βουλγαράκης δήλωσε για τον αγνοούμενο στον Εμπρόσνερος:

Απόστολος Βουλγαράκης Αντιπεριφερειάρχης Χανίων για αγνοούμενο στον Εμπρόσνερο

Πηγή: www.flashnews.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης