Με ένα σκίτσο που δεν προκαλεί τόσο έκπληξη, όσο φέρνει γέλιο σχολιάζει ο δημοφιλής σκιτσογράφος της Καθημερινής, Δημήτρης Χαντζόπουλος την ταύτιση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπραμε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
«Φοβήθηκε το γλυκούλι μου;... Ε αγαπούλα μου;... τρόμαξες;...» μοιάζει να ρωτά ο Αλέξης Τσίπρας τον Παύλο Πολάκη που κουρνιάζει στην αγκαλιά του πρωθυπουργού για να προφυλαχθεί. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας που στο σκίτσο έχει τη μορφή σκύλου αποτυπώνεται σαν να απαντά «Γκρρρ», με τον πρωθυπουργό να τον παρηγορεί, λέγοντάς του «σώπα, μωράκι μου, σώπα...». Με τον προφανή υπαινιγμό ότι ο πρωθυπουργός προσφέρει πλήρη κάλυψη και προστασία στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.