Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της οικογένειας στην Κρήτη - Κανένα ίχνος ακόμα

Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της οικογένειας στην Κρήτη - Κανένα ίχνος ακόμα

Δύτες βουτούν στον Γεροπόταμο, συνδράμουν πλωτά και εναέρια μέσα, όπως και άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές Σαμαρείτες και εθελοντές

ereunes-kriti-varka-dyo
Με μια γιγαντιαία επιχείρηση συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού της οικογένειας που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη.

Από νωρίς το πρωί πλωτά και εναέρια μέσα ερευνούν σχολαστικά την περιοχή, ενώ ειδικευμένοι δύτες βουτούν στα νερά των εκβολών του Γεροπόταμου, αναζητώντας τους αγνοούμενους και το όχημα τους.

Εξάλλου, πτήσεις πραγματοποιεί ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και χθες, ενώ έχει «σηκωθεί» επίσης drone της Πυροσβεστικής.

ereunes-kriti-tria
ereunes-kriti-varka
Κλείσιμο


Η ΕΜΑΚ επιχειρεί παράλληλα με βάρκες στις εκβολές του Γεροποτάμου, καθώς εκτιμάται πως φυσικά εμπόδια κάτω από το νερό θα έχουν ανακόψει την πορεία του οχήματος στην περίπτωση που αυτό έχει βυθιστεί.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ακόμα άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές Σαμαρείτες και εθελοντές από την ευρύτερη περιοχή, σε μια γιγάντια προσπάθεια για να έχει αίσια έκβαση η επιχείρηση.

Παρών στις έρευνες και ο πατέρας του αγνοούμενου άντρα, που μαζί με την γυναίκα του, την αδερφή της και την μητέρα τους επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

pateras-kriti-ena


Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερίς τους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε γλέντι στις Μοίρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν για το σπίτι τους στο Λασίθι. Ο φουσκωμένος Γεροπόταμος όμως τους παρέσυρε, ενώ κλήση για βοήθεια έκανε η 30χρονη γυναίκα από το κινητό της.

Το ζευγάρι έχει ένα μωρό παιδί, που δεν βρισκόταν μαζί τους.
agn1

Η 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της 
agn2


Η 21χρονη αδερφή της 
agn3


Πατέρας αγνοούμενου

Το εξάρτημα του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από τις έρευνες: 
eks12
EKSARTHMA1__1_
EKSARTHMA1
EKSARTHMA2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης