Χαλκίδα: Οι φωνές της γριούλας έτρεψαν σε φυγή τους τρεις ληστές που τη γρονθοκοπούσαν!

Χαλκίδα: Οι φωνές της γριούλας έτρεψαν σε φυγή τους τρεις ληστές που τη γρονθοκοπούσαν!

Οι τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι τα ξημερώματα της Πέμπτης από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστο

ilikiomeni-thima
Όσο κι αν φοβήθηκε, όσο κι αν πόνεσε από τις γροθιές που δεχόταν, δεν το έβαλε κάτω μια ηλικιωμένη που βρέθηκε στα χέρια τριών θρασύδειλων κακοποιών οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της στην συνοικία Κάνηθος της Χαλκίδας και κατάφερε να τους τρέψει σε φυγή με άδεια χέρια!

Οι τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι τα ξημερώματα της Πέμπτης από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστο και άρχισαν να χτυπούν την 86χρονη γυναίκα στο σώμα και το πρόσωπο ζητώντας επιτακτικά να τους δείξει πού έκρυβε τις οικονομίες και τα τιμαλφή της. Όμως, εκείνη δεν πτοήθηκε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Οι ληστές φοβήθηκαν ότι θα έτρεχαν γείτονες να βοηθήσουν την ηλικιωμένη κι έτσι εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους. Βγήκαν βιαστικά από το σπίτι, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η θαρραλέα 86χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για την περιπέτειά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης