Κυπριακό υπουργείο Ενέργειας: Δεν υπάρχουν στοιχεία για κοίτασμα
Το Υπουργείο Ενέργειας, με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι η γεώτρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα
Μανώλης Καλατζής
Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται σε εντοπισμό κοιτάσματος φυσικού αερίου στην ερευνητική γεώτρηση «Γλαύκος», στο Τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Ενέργειας, με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι η γεώτρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα.
Επισημαίνεται, περαιτέρω, ότι αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες της γεώτρησης, το Υπουργείο, σε συνεννόηση με την αδειούχο κοινοπραξία των ExxonMobil Exploration and Production Cyprus (Offshore) Limited και Qatar Petroleum International Upstream O.P.C., θα προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.