Απίστευτη γκάφα ληστών σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Άρπαξαν ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά τους… έπεσαν

Απίστευτη γκάφα ληστών σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Άρπαξαν ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά τους… έπεσαν

Ενώ έκαναν «επαγγελματική διάρρηξη, κατάφεραν να τους… πέσουν τα μηχανήματα στον δρόμο

opap1
Βραβείο… γκάφας πρέπει να διεκδικούν οι τρεις άγνωστοι που έβαλαν στο μάτι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στον οικισμό Ασήμι του Ηρακλείου! Ενώ έκαναν «επαγγελματική διάρρηξη, κατάφεραν να τους… πέσουν τα μηχανήματα στον δρόμο.

Οι δράστες, που ήταν τρεις με κουκούλες και γάντια, έκλεψαν τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα έκλεψαν αγροτικό φορτηγάκι από τον κοντινό οικισμό Πραιτώρια και πήγαν στο πρακτορείο, όπου έκοψαν με τροχό το λουκέτο, έσπασαν τη τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό, χωρίς να κλέψουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα τρία παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» του Ο.Π.Α.Π..

Υπό τον ήχο του συναγερμού του πρακτορείου που ενεργοποιήθηκε, φόρτωσαν τα μηχανήματα στο αγροτικό και ξεκίνησαν να φύγουν βιαστικά. Όμως, πάνω στη βιασύνη τους… ξέχασαν να τα δέσουν, με αποτέλεσμα οι παιχνιδομηχανές να πέσουν από την καρότσα στο δρόμο και να γίνουν θρύψαλα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα στη μέση του δρόμου και τράπηκαν άπρακτοι σε φυγή, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων. Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από το πρακτορείο, ενώ εξετάζονται πλάνα από τις κάμερες κοντινών καταστημάτων που μπορεί να τους έχουν καταγράψει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης