Στο Γενικό Χημείο του κράτους για ανάλυση έχουν μεταφερθεί οι 11 ύποπτοι φάκελοι που εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια Πειραιά, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εσωτερικό των φακέλων που είχαν αποσταλεί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε συγκεκριμένους παραλήπτες, δεν υπήρχαν εκρηκτικά.
Τους ύποπτους φακέλους παρέλαβαν άνδρες της ΕΜΑΚ και τους μετέφεραν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα ύποπτοι φάκελοιείχαν αποσταλεί σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.