Ούτε μία παραβίαση από τους Τούρκους ανήμερα της επίσκεψης Τσίπρα στην Άγκυρα

Ούτε μία παραβίαση από τους Τούρκους ανήμερα της επίσκεψης Τσίπρα στην Άγκυρα

«Σιγή ασυρμάτου», μετά τις 31 παραβιάσεις χθες...

Ούτε μία παραβίαση από τους Τούρκους ανήμερα της επίσκεψης Τσίπρα στην Άγκυρα
Σε 31 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών προχώρησαν χθες, μία ημέρα πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκια, δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Την παραμονή της διήμερης επίσκεψης Τσίπρα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, τα δύο τουρκικά κατασκοπευτικά πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Όπως ανέφερε το ΓΕΕΘΑ και τα δύο τουρκικά κατασκοπευτικά αναγνωρίστηκαν κι αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Σήμερα, ωστόσο, ανήμερα της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία και της συνάντησής του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία δεν προχώρησε στις συνηθισμένες τις προκλήσεις, καθώς δεν υπήρξε ούτε μία παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης