Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η πόλη της Καλαμάτας μετά την τραγωδία στην ταβέρνα Διόνυσος που κόστισε τη ζωή σε τρεις γυναίκες όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πήρε φωτιά μια φυάλη υγραερίου.
Φως στα αίτια της τραγωδίας δίνει η μαρτυρία μιας εργαζόμενης γυανίκας στην ταβέρνα η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρει ότι υπήρχε πρόβλημα με την εγκατάσταση του αερίου στο μαγαζί.
«Είχα ανοίξει το μαγαζί και μύριζε μέσα. Με την μπουκάλα είχαμε θέμα. Είχα πει ότι χτύπαγε ο συναγερμός... ότι υπήρχε κάποια διαρροή... Τα λάστιχα ήταν εκτεθειμένα πίσω από τους φούρνους» δήλωσε χαρακτηριστικά η εργαζόμενη.
Δείτε τις δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha .
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.