Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο κρατούμενος που αυτοπυρπολήθηκε
Βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
UPD:
Σε κρίσιμη κατάσταση λόγω σοβαρών εγκαυμάτων νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο κρατούμενος των φυλακών Λάρισας. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο και βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την ζωή του, καθώς φέρει εγκαύματα 3ου βαθμού στο 90% του σώματός του.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.