Θα διακινούσε χασίς για κάθε γούστο στα Χανιά

Ο 40χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών

Τις απαιτήσεις κάθε «πελάτη» του κάλυπτε ένας 40χρονος Έλληνας που ετοιμαζόταν να διακινήσει ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης στα Χανιά, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 50 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και άλλες τέσσερις με 126 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όλες κατασχέθηκαν και ο 40χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στη Μύρινα της Λήμνου ένας 25χρονος Έλληνας επιβάτης υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου και στις αποσκευές του βρέθηκε μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,13 γραμμαρίων. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε και ο νεαρός παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

*** Μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια είχε στην κατοχή του ένας 26χρονος αλλοδαπός  ο οποίος συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Πάνω του βρέθηκαν τρία γραμμάρια ακατέργαστης και άλλα τρία κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και 15 ναρκωτικά χάπια. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr