Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Τροχαία το απόγευμα του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Ειδικότερα, έκλεισε η λεωφόρος Μεσογείων και στα δυο ρεύματα από το ύψος της Κατεχάκη και κάτω λόγω της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία τους καθώς και η Β. Σοφίας σε όλο το μήκος της, λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην Ρηγίλλης.
Επίσης για λίγη ώρα έκλεισε και η λεωφόρος Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου, καθώς και από την άλλη πλευρά η λεωφόρος Κηφισίας επίσης από το ύψος της Πανόρμου.
Παράλληλα,Βενεζουελάνοι που ζουν στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, διαδηλώνοντας υπέρ του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου, Χουάν Γκουαϊδό.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.