Συμφωνία των Πρεσπών: Προφυλακιστέος 27χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

Συμφωνία των Πρεσπών: Προφυλακιστέος 27χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

Ό κατηγορούμενος, που φέρεται να εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο, η οποία -κατά την αστυνομία- έγινε από χρυσαυγίτες, οδηγείται στη φυλακή με βούλευμα που εξέδωσε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο

epeisodia_syllalitirio
Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 27χρονος συλληφθείς για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ό κατηγορούμενος, που φέρεται να εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο, η οποία -κατά την αστυνομία- έγινε από χρυσαυγίτες, οδηγείται στη φυλακή με βούλευμα που εξέδωσε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο 27χρονος, όπως και έξι ακόμη συλληφθέντες για τα επεισόδια, είχε απολογηθεί στον ανακριτή στις 24 Ιανουαρίου για σειρά αδικημάτων. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπολοίπους κατηγορουμένους, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, ο ίδιος οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει ως προς την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, δηλαδή για το αν θα πρέπει ή όχι να προφυλακιστεί.

Τη διαφωνία κλήθηκε να άρει το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο τελικά υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του 27χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης