Αλεξανδρούπολη: Έσπασε τα αποδυτήρια των διαιτητών επειδή έχασε η ομάδα του!

Μόλις οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια μπήκε  ένας 30χρονος έσπασε τα τζάμια του παραθύρου προκαλώντας αναστάτωση

Οι αποφάσεις των διαιτητών δεν... άρεσαν σε έναν οπαδό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που αντιμετώπισε το Νέστο Χρυσούπολης στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της πόλης του Έβρου και, μόλις ο αγώνας έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων 1-0, τους... εκδικήθηκε τρομοκρατώντας τους!

Μόλις το διαιτητικό τρίο από τις Ενώσεις Δράμας και Ξάνθης μπήκε στα αποδυτήρια, ο 30χρονος έσπασε τα τζάμια του παραθύρου προκαλώντας αναστάτωση, όχι όμως και κάποιου από αυτούς!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας και πρόκληση φθοράς.

*** Κάτι ανάλογο προκάλεσε και μία ομάδα Ρομά στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου, επειδή η ετυμηγορία για έναν κατηγορούμενο συγγενή τους δεν τους βρήκε... σύμφωνους! Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εισόδου και μερικές καρέκλες, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κάποιος πολίτης και στη συνέχεια μπήκαν σε ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κατευθύνθηκαν προς Τρίπολη από την παλιά εθνική οδό. Όμως, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου και συνέλαβαν τρεις άνδρες που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr