Λαθρέμπορος καπνικών ειδών συνελήφθη στην Εύβοια

Στο σπίτι του βρέθηκαν  170 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 500 γραμμαρίων, καθώς και 480 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

Τα λιγοστά λαθραία καπνικά είδη που είχε μαζί του ένας 42χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας, ήταν αρκετά για να βρεθεί με χειροπέδες και να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας.

Εκεί, βρέθηκαν 170 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 500 γραμμαρίων, καθώς και 480 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Έλεγχο σε ένα κατάστημα στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και πέρασαν χειροπέδες σε μια γυναίκα που εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη, καθώς διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 34 λαθραία πακέτα τσιγάρων και δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και η υπάλληλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr