LIVE

Κορωνοϊός

Επέστρεψε στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

5c053ffbcd3a187a1e429332

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως - Διασκέδαζαν πριν το έγκλημα οι δύο κατηγορούμενοι - Βρέθηκε το κουζινομάχαιρο σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας

Οι έρευνες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον βιασμό 19χρονης βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή τους. Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, επέστρεψε το μεσημέρι στη Ρόδο από τις φυλακές Γρεβενών, προκειμένου να εξεταστεί από τους αστυνομικούς που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις, τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας. Δηλώνει αθώος και για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να “δέσουν” τις δύο υποθέσεις.

Ο 19χρονος υποστηρίζει μετά την αρχική του ομολογία, πως ήταν παρών στο έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, το οποίο όπως λέει δεν διέπραξε εκείνος. Προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος βρισκόταν μέχρι σήμερα στην ίδια φυλακή με εκείνον. Για τον βιασμό της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει πως η εμπλοκή του ονόματός του, οφείλεται στη φαντασία του 23χρονου τσιγγάνου.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Στο μεταξύ όπως μεταδίδει η εφημερίδα Δημοκρατική, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από την Ανακρίτρια Ρόδου η κυρία ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν επιβεβαιώθηκε, επί του παρόντος, πληροφορία που θέλει την άτυχη φοιτήτρια να συνομίλησε μέσω κινητού της τηλεφώνου τον Ιανουάριο του 2018 με κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου για τον φόνο και τον βιασμό της, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσε ο τελευταίος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι από την άρση του απορρήτου, που έχει ολοκληρωθεί εν μέρει, κι από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται να υποβληθούν και νέα στοιχεία από τις έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο προσεχές διάστημα.

Από εκεί και πέρα από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πραγματικά φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Διασκέζαν πριν το έγκλημα οι δύο κατηγορούμενοι

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει που βρέθηκε σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους ενώ βρέθηκαν όπως ξανάγραψε η «δημοκρατική» και δύο προφυλακτικά.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις από τα αντικείμενα – στοιχεία που βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από τον γκρεμό όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της δεν φέρεται να υφίστανται ακόμη.

Εχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

Επιπλέον η κ. Ανακρίτρια προσπάθησε με την λήψη καταθέσεων από εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολείων να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα των δύο κατηγορουμένων.
Προέκυψε ειδικότερα ότι ο 21χρονος Ροδίτης αλλά και ο 19χρονος Αλβανός, ήταν άτομα παραβατικά, που δημιουργούσαν κατ’ επανάληψη προβλήματα στα σχολεία που φοιτούσαν, που εμπλέκοντο σε καβγάδες και δυσχέραιναν το εκπαιδευτικό έργο.
Μάλιστα στη δικογραφία, περιλαμβάνονται στοιχεία από τα ποινολόγια των σχολείων και των βιβλίων συμβάντων απ’ όπου και προκύπτει η παραβατική συμπεριφορά τους.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας παγκόσμιος πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου για τον τραυματισμό του από τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούμενο για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει τον 21χρονο και πως το περιστατικό αφορά σε τροχαίο ατύχημα για το οποίο αποκλειστικά υπαίτιος ήταν ο 21χρονος. Ειδικότερα, την 8η Ιουνίου 2018 κινούμενος στους Πεύκους ο 29χρονος αθλητής με το μοτοποδήλατό του συγκρούστηκε μετωπικά με τον 21χρονο Ροδίτη ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας «σούζα». Από το ατύχημα αυτό ο 29χρονος αθλητής υπέστη βαρύ τραυματισμό που τον άφησε εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έχει κινηθεί δικαστικά κατά του 21χρονου.

Ενώπιον της ανακρίτριας έχουν καταθέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός στους οποίους είχε απευθυνθεί η Ελένη Τοπαλούδη πριν από ένα χρόνο. Και οι δύο αστυνομικοί διευκρίνισαν πως η 21χρονη φοιτήτρια δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά επεδίωξε ενημέρωση για τυχόν μέτρα που μπορεί να λάβει σε περίπτωση που ένα βίντεο που είχε τραβήξει ο ένας εξ’ αυτών εμφανιζόταν στο διαδίκτυο.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας έδωσε τα στοιχεία του στη φοιτήτρια, την ενημέρωσε για όποιες δυνατότητες είχε προκειμένου να κινηθεί νομικά και της είπε πως οτιδήποτε θελήσει να προσέλθει ξανά στην ασφάλεια.
Διευκρινίστηκε μάλιστα πως το περιστατικό αυτό δεν καταγράφηκε σε κάποιο βιβλίο λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών στην υπηρεσία για ποικίλα ζητήματα και για το γεγονός ότι η φοιτήτρια επιφυλάχθηκε να προσέλθει ξανά στην υπηρεσία προκειμένου να υποβάλει έγκληση, πράγμα όμως που δεν έπραξε.

Στο μεταξύ, προς επιβεβαίωση της «δημοκρατικής» αναζητούνται πλέον απαντήσεις και μέσω του Facebook. Η κ. Ανακρίτρια έχει εκδώσει ήδη διάταξη για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα μηνύματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των κατηγορούμενων και του θύματος.


ΠηγήQ dimokratiki.gr - alphatv.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Έχετε υπ'όψιν,

ότι σε περιπτώσεις εγκλημάτων και αυτοκτονιών, συμβάλλουν η ύπνωση και η μαγεία, Γίνονται και μέσα από το ίντερνετ. Βλέπετε ''μπλε φάλαινα'' ως παράδειγμα.

aloha snackbar

Για τν Ροδίτη γιατί δεν ακούγεται τίποτα; δεν είναι δυνατόν να μην ειχε δείξει πριν αλλα δείγματα αντικοινωνικών συμπεριφορών. Γιατί δεν μιλάνε εκεί στη Ρόδο;

Τερόπιτα με κορταρι

Είμαι γνωστοί για την αξία που δίνουν οι Αλβανοί στην ανθρώπινη ζωή..σηκώνουν χέρι και καθαρίζουν ακόμα και αυτούς που τους ταΐζουν..οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τα κει..βέβαια πρέπει μόνο να αποδειχθεί.. μην προσβάλλεσαι λοιπόν γιατί υπάρχει προϊστορία και το ξέρεις...αυτό δε σημαίνει ότι και ο Ροδίτης είναι κάνα καλοπαιδο...ίδιο φυραμα με τον αλβανό είναι που νομίζουν ότι ο ανδρισμος τους είναι προέκταση του τέτοιου τους...στη στενή και τοίχο τοίχο...

Βάσω

Παραδειγματική τιμωρία και για τους 2

nikolin ademaj

αλβανος????? ονομα??? ,η πως ειναι β ηπειριοτης κ τον καναμε αλβανο??? οταν μας συμφερει το βαπτιζουμε αλβανο???

aloha snackbar

Το όνομα "Λουτσάι" σου κάνει Βορειοηπειρωτικό; βρες κάτι καλύτερο αν θέλεις να πάρεις τα 0,60€

Απο μισο κιλο λουκουμια

στον καθε εναν , χωρις νερακι και θα θυμηθουν με καθε λεπτομερια , ποιος πως και το εκανε . Οσο για τα ανθρωπινα δικαιωματα ...αυτα ειναι για ανθρωπους .

Αντώνης

Βιασμό & δολοφονία της Τοπαλούδη. Μην το αμελείτε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης