Ένας 38χρονος Χανιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, χτυπημένος από τον ιό της γρίπης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ο άτυχος άνδρας, όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Μηνάς Βουλγαρίδης, νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα στη ΜΕΘ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Ο 38χρονος είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό ωστόσο για αρκετές ημέρες δεν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο ή ιδιώτη με αποτέλεσμα να υγεία του να επιβαρυνθεί, πολύ πριν εισαχθεί στην Εντατική.
Πρόκειται για το μοναδικό επιβεβαιωμένο κρούσμα Η1Ν1 στο νοσοκομείο Χανίων.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.