
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ...Ο Λ Ο Ι ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΙΧΕΙΩΝ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Που θα πιάσετε στο σάπιο στόμα σας το ΚΚΕ. Έχετε κατεβάσει σώβρακα στους καπιταλιστές, σας φέρνουν ό, τι συμφωνία θέλουν, προσκυνάτε τα ίδια αφεντικά (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ) που σας φέρνει τη συμφωνία, σας λέει το ΚΚΕ του 2018 ΞΕΚΆΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Μακεδονικό έθνος και Μακεδονική γλώσσα και το τεκμηριώνει επιστημονικά και εσείς εκεί, το βιολί σας, επειδή τα κόμματα σας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια στους καπιταλιστές, Έλληνες και ξένους και τι να πείτε. Πάλι για το 1924 και το 1947, συγκρινόμενα με τις συνθήκες του σήμερα κι όχι του τότε που ξεκληρίζατε με διώξεις και πογκρόμ τους μη Έλληνες κατοίκους της Μακεδονίας από τις εκατοντάδων χρόνων πατρογονικες εστίες τους, ξεχνώντας τι πέρασαν οι Πόντιοι από τους Τούρκους... Τους Πόντιους που αποκαλούσατε όλα τα καθίκια-εθνίκια δεξιοί του τότε, ως "Τουρκόσπορους" . Ναι ρε, δεν γουστάρουμε ΝΑΤΟ και χωροφύλακες. Αφού δουλεύει τόσο καλά ο καπιταλισμός εδώ και 200 χρόνια που τον έχουμε, και τρώμε με χρυσά κουτάλια, τι ανησυχείτε και θέλετε το ΝΑΤΟ εδώ δίπλα; Μήπως κάνει ο λαός Σοσιαλιστική Επανάσταση;
Γελανε και τα τσιμεντα που βγαινει η σταλινομπολσεβικικη συμμορια να το παιξει υπερασπιστης της Μακεδονιας!!! Δεν θααναφερθω στην διαχρονικη προδοσια των ελληνοφωνων κομμουνιστων που μιλουσαν για την αποσχιση κι ανεξαρτοποιηση της Μακεδονιας απο την υπολοιπη Ελλαδα απο τον προηγουμενο αιωνα κιολας,αυτα ειναι γνωστα σε ολους,αλλωστε το κκε ποτε δεν εκρυψε τις θεσεις του και ποτε δεν αλλαξε ουτε ενα γραμμα απο τα ανθελληνικα του μανιφεστα. Αλλα μιας κι ειναι αντιθετο με την προδοσια των Πρεσπων και μιας που δεν γουσταρει τους νατοϊκους χωροφυλακες στην περιοχη μπορει καλλιστα να παραιτηθει συσσωμο σημερα,να διαλυθει η βουλη και να μεινουν οι συριζαιοι με την...συμφωνια στο χερι. Γιατι δεν το κανετε;;;;Γιατι απλα ειστε κι εσεις στο ιδιο κολπο,συνενοχοι και συνυπευθυνοι με το ξεπουλημα της Μακεδονιας. Το δουλεμα και στον σταλινικο σανο στα μελη σας που τον βοσκουν και τον κατεβαζουν αμασητο!
Ρε αντε απο εδω σουργελα που δεν σας πλησιαζει κανενας,γελιοι,οι μονοι αντικοινωνικοι ειστε εσεις! Ντουγάνια!
Η αριστερα και δη η κομουνιστικη αριστερα, ειναι η μοναδικη παραταξη που μπορει να κανει οτι γουσταρει χωρις αδεια, ακομη και να αναρτα πανο στην ακροπολη. Φανταστειτε πανο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ή οποιαδηποτε αλλου κομματος στην ακροπολη... αδιανοητο. Η αριστερα ομως ειναι υπερανω των νομων.... Κατεχει την απολυτη αληθεια... εκτος του ηθικου πλεονεκτηματος.
κκε Μία ζωή τυχοδιώκτες λαοπλανοι και ανθέλληνες προδότες. Ύπουλοι και Ψεύτες όπως το τσιπρα.
Την Ακροπολη που πρεπει να την προσεχουμε σαν κορη οφθαλμου καποιοι τη βρηκαν καταλληλο μερος να διαδηλωσουν. Τι να πεις. Η χωρα εχει καταστραφει πληρως ο καθενας κανει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι. ΥΓ Η συμφωνια και ο Πινοκιο ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει τα τελευταιο χρονια ΑΛΛΑ η ασεβεια στον πολιτισμο μας νομιζω οτι το ξεπερνα.
Πατριώτες είναι οι ΚΚΕδες φαίνεται από τους κνιτες Τσίπρα και Κοτζιά, η συμφωνία για το ΚΚΕ είναι κακια γιατί την υποστηρίζουν οι ΗΠΑ και όχι γιατί βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
Πότε θα σταματήσει το κκε να χρησιμοποιεί το παγκόσμιο σύμβολο του Ελληνισμού για να προβάλει τον κομματικό του χαρακτήρα..ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα..ειδικά αυτό το κόμμα που έδωσε τα βήματα στα σκόπια για τον αλυτρωτικό του χαρακτήρα.
Οι λαοι της ευρωπης υπεφεραν υπο το σφυροδρεπανο για πολλες δεκαετιες Ειναι ντροπη για μια δημοκρατικη χωρα να βγαζει πανο με σφυροδρεπανα Ξερετε πως αισθανεται τωρα που τα βλεπει αυτα ο πολωνος η ο τσεχος η σλοβακος ?Φανταστειτε να ηταν η τη σβαστιγγα στην ακροπολη