Επεκτείνεται και εκτός συνόρων ο Ρουβίκωνας, όπως διαφημίζει μέσω του προφίλ του στο facebook ένα από τα πιο γνωστά του μέλη, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Όπως φαίνεται από τις αναρτήσειςτου, βρισκόταν ο ίδιος πριν λίγο καιρό στην Ιταλία, για να μετέχει σε «εκδηλώσεις» στην Μπολόνια και ενημερώνει πως «δεν έχει τελειώσει» με την Ιταλία, καθώς θα ξαναπάει.
Δεν είναι όμως μόνο η Ιταλία που περιμένει τον Ρουβίκωνα. Όπως γράφει ο ίδιος, έχει δεχτεί πρόσκληση από την Σαρδηνία, αλλά και από την Ελβετία, την Γερμανία και την Ισπανία.
«Ο Ρουβίκωνας θα συνεχίσει τις επαφές και τις εκδηλώσεις σε οσο το δυνατόν περισσότερες χώρες», καταλήγει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού