Ο αποχαιρετισμός των καλλιτεχνών προς τον Θέμο: «Σε αγαπούσα. Και θα σε αγαπώ για πάντα»

Ο αποχαιρετισμός των καλλιτεχνών προς τον Θέμο: «Σε αγαπούσα. Και θα σε αγαπώ για πάντα»

Συγκινητικά λόγια από ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από τις εκπομπές του κυρίως, τον εκτίμησαν και τον αγάπησαν

thfg1
Ένα αλογάκι-όπως αυτό που ανέβασε η Φαίη Σκορδά, καρδιές γραπτές και ζωγραφισμένες, εκφράσεις βαθιάς αγάπης και ευγνωμοσύνης είναι αυτές που συνόδευσαν τα αποχαιρετιστήρια λόγια προς τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ανάμεσα στα αμέτρητα κατευόδια για «καλό ταξίδι» ξεχώρισαν αυτά που αναρτήθηκαν στα social media από τους καλλιτέχνες οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο την αγάπη τους -και γιατί όχι;- την ευγνωμοσύνη τους.

«Τα μάτια μου, η αλήθειά μου» έγραφε στο συγκινητικό της μήνυμα η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της στο Instagram δίπλα από τη φωτογραφία της αγκαλιά με το Θέμο, στα διαλείμματα ενός γυρίσματος.

maria-korinthiou-ena
maria-korinthiou-dyo


Αλλά το άκρως συγκινητικό, αλληγορικό και όμορφο μήνυμα ήταν αυτό της Φαίης Σκορδά, το οποίο συνόδευε μια φωτογραφία από ένα παιδικό αλογάκι: «Για τον κόσμο είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, είναι οι εκπομπές, είναι η εφημερίδα» έγραφε η Φαίη Σκορδά για να συνεχίσει: «Θεωρώ ότι καθένας κρατά το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Ο τρόπος που θυμόμαστε κάτι, έχει να κάνει με το πως είμαστε. Εγώ κρατάω αυτό το αλογάκι. Όταν είχα μείνει έγκυος είχε χαρεί πάρα πολύ και είχε φτάσει στο σπίτι σχεδόν ένα φορτηγό που κατέβαιναν τα δώρα. Είχα πάθει σοκ. Δεν το περίμενα. Ήταν μη αναμενόμενο. Από τη χαρά του είχε στείλει πάρα πολλά δώρα για τον Γιάννη και αυτό το αλογάκι του έχουμε κρατήσει».

Κλείσιμο
fay-alogo-pic


Όσο για τον Τάκη Ζαχαράτο ήταν πιο λακωνικός αλλά εκφραστικότατος: «Καλο ταξιδι αγαπημένε μας !!!!!Σ ευχαριστούμε για όλα!!!!!Μας λείπεις ήδη !!!!»

takis-zaharatos-ena


Η επί σειρά ετών στενή συνεργάτης του Θέμου Δούκισσα Νομικού φαινόταν πραγματικά συντετριμμένη στον από καρδιάς αποχαιρετισμό της: «Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

doukissa-nomikou-dyo
doukissa-nomikou-ena


Αλλά και ο Αντώνης Ρέμος προχώρησε στη δική του κατάθεση ψυχής: «Φίλε Θέμο,πριν λίγο έμαθα ότι πεταξες ψηλά στον ουρανό !! Ησουν πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο και πολλές φορές σε παρεξηγουσαν επειδή είχες την τόλμη να λες τα πράγματα με το όνομα τους. Εγώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω χαρηκα που αυτό που θαύμαζα σαν ακροατής ένιωσα δικαιωμένος και όταν σε γνώρισα προσωπικά !!!! εύχομαι να βρει γαλήνη και ηρεμία η ψυχή σου. Καλό ταξίδι φίλε ... RIP ».

remos-antonis-ena


Μια παλιά γνώριμη της εκπομπής η Ντορέτα Παπαδημητρίου ήξερε καλά το Θέμο και θέλησε να υπερτονίσει τον βαθύ σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπό της: «Ξεκινώντας σ´ αυτή την δουλειά ,περίπου 20 χρόνια πριν, είχα έρθει στην εκπομπή ,για να δώσω την πρώτη μου συνέντευξη .Από την πρώτη στιγμή με αντιμετώπισες με αγάπη και από τότε τα λέγαμε σχεδόν κάθε χρόνο .Πάντα με στήριξη, χιούμορ και αμοιβαίο σεβασμό. Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από όλες αυτές τις φορές που βρεθήκαμε. Σ´ευχαριστώ.. Καλό ταξίδι».

ntoretta-papadimitriou-insta


Δεν ήταν λίγες οι φιλοξενούμενες που συνέδεσαν την παρουσία τους στην τηλεόραση -και γιατί όχι;- και την καριέρα τους με τον Θέμο. Ειδικά η Καλομοίρα φάνηκε να μεγάλωσε...πλάι στο Θέμο ως πιστή και τακτική φιλοξενούμενη στις εκπομπές του: «Δεν έχω λόγια ... Δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα για έναν από τους πιο ευγενικούς και πιο αγαπημένους ανθρώπους που ήξερα. Ο Θεμος πάντα με στήριζε και με οδηγούσε με πολλούς τρόπους. Ήταν τιμή που τον ηξερα και που δούλεψα μαζί του. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Καρδιά σπασμένοι...».

kalomira-insta-themos


Ένα αλληγορικό κείμενο δίπλα από μια φωτογραφία με ένα βαρκάκι που συνόδευε ένα κείμενο για τον θάνατο και τον αποχαιρετισμό η Σμαράγδα Καρύδη ως απάντηση σε αυτούς που εξακολουθούν να στέκονται αδιάφοροι ή σκληροί απέναντι στον θάνατο. Έγραφε στο λογαριασμό της στο ινσταγκραμ: «Όσο χυδαία και μ όση μανία κι αν τους βρίσουμε αυτοί δε θ ακούσουν λέξη.
Αυτοί έχουν μπει σ εκείνο το βαρκάκι και έχουν βγει στην απέναντι όχθη. Κι εκεί κάνει εκκωφαντική σιωπή.
Για αυτό όταν κάποιος πεθαίνει είναι η στιγμή της σιγής . Της ησυχιας.Και της μνήμης. Όχι μόνο της μνημης για τα καλά ή τα κακά που έκανε αλλά κυριως είναι εκει για να θυμόμαστε ότι χρωστάμε έναν θάνατο κι εμείς. ΣΥΝΕΧΙΖΩ».

smaragda-karidi-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης