«Ήταν ο λόγος που διαβάζαμε εφημερίδες»: Ο απλός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο

«Ήταν ο λόγος που διαβάζαμε εφημερίδες»: Ο απλός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο

Μπορεί να μην τον γνώρισαν ποτέ από κοντά, ήταν όμως ο δικός τους άνθρωπος, εξέφραζε τις σκέψεις, τις ελπίδες και τα εσώψυχά τους

themos_new2
Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθώπους του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, και αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια επιτυχία που έκανε με ό,τι κι αν καταπιάστηκε. Μια επιτυχία που δεν μετριέται με κέρδη ή αριθμούς, αλλά με το πώς όλοι μιλούσαν για «τον Θέμο», με το μικρό του όνομα, πόσο τον ένιωθαν κοντά τους, πόσο εξέφραζαν τον καθένα αυτά που έλεγε ή έγραφε.

Σήμερα, την ώρα που η οικόγενεια και οι συνάδελφοί του βρισκόμαστε σε πένθος, ο απλός κόσμος, ο πολύς κόσμος, αυτός για τον οποίο εργαζόταν ο Θέμος σε όλη του τη ζωή και στον οποίο απευθυνόταν, λέει κι αυτός το δικό του «αντίο» με όποιο τρόπο μπορεί. Αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και χιλιάδες σχόλια εδώ στο protothema.gr φτάνουν κάθε λεπτό για να εκφράσουν οδύνη για την απώλεια.

Ο Θέμος άγγιξε ψυχές με την γραφή του, μπήκε σε όλα τα σπίτια με τις επιτυχημένες του εκπομπές και όλοι θαυμάζουν το οξύ του πνεύμα, τα σχόλια, τις επισημάνσεις του και φυσικά το αξεπέραστο χιούμορ του.

Ενδεικτικά, το «αντίο» του απλού κόσμου στο Θέμο:



Κλείσιμο











sxolia-dyo-themos
sxolia-ena-themos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης