«Αντίο Θέμο, απόψε η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ»

«Αντίο Θέμο, απόψε η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ»

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

politiko_antio_themos
Μέσω των social media γνωστοί πολιτικοί αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη, τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν... Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 




«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Κλείσιμο
«Ενας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο» από τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Τα ειλικρινή του συλληπητήρια εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. « Εφυγε πρόωρα μετά από σκληρή δοκιμασία που δύσκολα αντέχει κάποιος όσο χιούμορ και αυτοσαρκασμό και αν διαθέτει», γράφει χαρακτηριστικά. 



«Έφυγε ένας πραγματικός «εφημεριδάς». Για όσους τον γνωρίσαμε, ο Θέμος ήταν ένας ευφυής δημοσιογράφος & ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας. «Ο Θέμος Αναστασιαδης ήταν απο τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους & εκδότες, έξυπνος, διεισδυτικός, πρωτότυπος και μαχητικός. Εδωσε μάχες και τις κέρδισε ολες εκτός απο την τελευταία με τον καρκίνο. Θα λείψει από όλους τους φίλους, τους αναγνωστες, το δικό του ξεχωριστό κοινό» έγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.
Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Θέμο.
«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ. Είχε προηγηθεί το μήνυμα:


«Θερμά συλλυπητήρια.
Δυναμη στην Βασιλική και τα παιδιά του και όλους σας.
Απο τους ευφυέστερους και ταπεινωτερους ανθρώπους πυ γνώρισα.
Τον ευχαριστώ για τις συμβουλές...
Καλό παράδεισο»,  το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Καμμένου. 

Οι ανακοινώσεις των πολιτικών κομμάτων 

Νέα Δημοκρατία: O Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα.

Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Κίνημα Αλλαγής: Καλό ταξίδι Θέμο -Αποχαιρετούμε έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής.

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.


Ένωση Κεντρώων: O Θέμος αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων. «Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. Παρότι "φεύγει" πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ.

Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Ποτάμι: Θλίψη για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη -Κουράγιο στην οικογένειά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης