Στους λόγους που την έκαναν να βρεθεί στο βήμα του ομιλητή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Αφροτίδη Μάνου.
Αφού αρχικά υπενθύμισε ότι «είχα ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑκαι τον είχα στηρίξει ένθερμα» στη συνέχεια εξήγησε ότι «αυτό που έχω εγώ σαν σημείο αναφοράς είναι η προσωπική μου ιστορία, οι αξίες και η ηθική μου. Με προσβάλει το να θεωρηθώ συμμέτοχος σε αυτό το έγκλημα για την Ελλάδα και την περιοχή».
«Με πήραν το Σάββατο τελευταία στιγμή να μιλήσω στο συλλαλητήριο και αποφάσισα να το κάνω γιατί κατάλαβα από τα μηνύματα αριστερών φίλων μου ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν γιατί φοβόντουσαν τη ρετσινιά του εθνικιστή».
«Μου έλεγαν "ντρεπόμαστε να πούμε ότι αγαπάμε την πατρίδα μας"» συμπλήρωσε η γνωστη τραγουδίστρια.
Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.