Ολόκληρη η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου: «Με χτύπησε στο κεφάλι, με έριξε στο πάτωμα»

Ολόκληρη η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου: «Με χτύπησε στο κεφάλι, με έριξε στο πάτωμα»

Εγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου, κατέθεσε το μοντέλο για τον βιασμό από τον Χρήστο Ψωμόπουλο

adoniou_artrho
Λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με πρωταγωνιστές το μοντέλο Ρία Αντωνίου και τον σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο, αποκαλύπτονται από την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η 31χρονη.

Όπως αναφέρει, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τον Χρήστο Ψωμόπουλο και ενώ είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, εκείνος την χτύπησε επειδή έστειλε μήνυμα σε φίλο της, ενώ ήταν επίμονος στο να έχουν ερωτική επαφή. «Με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκείνη αρνήθηκε την επαφή, αλλά δεν έφυγε από το δωμάτιο, καθώς όπως λέει «ήταν κουρασμένη και έπεσε να κοιμηθεί».

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε πάλι ένας καβγάς μεταξύ των δύο  που οδήγησε τελικά στον βιασμό της, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία: «Επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου».

thasnss
Ο δικηγόρος  Θάνος Πλεύρης

Κλείσιμο
Τότε εγκατέλειψε το δωμάτιο, επικοινώνησε με φίλους να έρθουν να την πάρουν και τελικά επέστρεψε για να μαζέψει τα πράγματά της. Τότε ο Χρήστος Ψωμόπουλος, καταγγέλει η Ρία Αντωνίου, έγινε ιδιαίτερα βίαιος: «Με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από το χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του. Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τσάντα μου και το σπασμένο τηλέφωνο».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία κ. Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο protothema.gr τονίζει: «Αρνούμαστε πλήρως τις καταγγελίες και θεωρούμε ότι μέσα από όλα τα στοιχεία δεν έχει διαπραχθεί αδίκημα». 

Ολόκληρη η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου:

«Εργάζομαι και διαμένω μόνιμα στην Ιταλία. Από τον Αύγουστο του 2018 συναναστρέφομαι με τον Ψωμόπουλο Χρήστο, τον οποίο γνωρίζω περίπου δέκα χρόνια. Χθες το βράδυ, 12 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 22:00 και ενώ βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο Andromeda Suits επί της οδού Τιμολέοντος Βάσσου έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο.

Μετά το γεγονός αυτό, ήθελα να φύγω, πλην όμως ήμουν κουρασμένη και έπεσα να κοιμηθώ. Ο Χρήστος ήθελε επίμονα από χθες να έχουμε ερωτική επαφή, αλλά εγώ δεν ήθελα και τον απώθησα. Σήμερα, 13 Ιανουαρίου, και περί ώρα 15:00 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου. Κατόπιν αυτού, κατέβηκα στο ισόγειο για να πάρω τηλέφωνο κάποιους φίλους μου και να κανονίσω να έρθει κάποιος να με πάρει.

Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο για να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Τότε εκείνος πήρε από τα χέρια μου το κινητό μου, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα, και όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα.

Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από τον χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του.

Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τσάντα μου και το σπασμένο τηλέφωνο. Κατευθύνθηκα προς την αμερικάνικη πρεσβεία, που είναι κοντά, όπου εκεί ήταν αστυνομικοί οι οποπίοι μου υπέδειξαν να μεταβώ στην υπηρεσία σας να καταγγείλω το γεγονός.

Επίσης όπως διαπίστωσα λείπει από την τσάντα μου το διαβατήριό μου, το οποίο όμως δεν ξέρω αν βρίσκεται στο ξενοδοχείο ή το πήρε ο ίδιος. Ο συγκεκτριμένος άνθρωπος όσο καιρό είχαμε πιο στενές επαφές, είχε γίνει πάλι βίαιος, είχε αφαιρέσει ξανά στο παρελθόν από την κατοχή μου το διαβατήριό μου και τα κλειδιά της πατρικής μου οικίας εδώ στην Ελλάδα. Γενικά θέλει να μου ασκεί έλεγχο με ποιον μιλάω και γίνεται πολύ κτητικός περιορίζοντας τις κινήσεις μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης