Διοργανωτές συλλαλητηρίου Κυριακής: «Θα είναι ίσως η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ»

Διοργανωτές συλλαλητηρίου Κυριακής: «Θα είναι ίσως η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Συλλαλητηριο για τη Μακεδονία 83Η ΔΕΘ
Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο της Κυριακής έβγαλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ανα τω κόσμω, διοργανώνουν συλλαλητήριο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και παρόλο που ο χρόνος προετοιμασίας του ήταν μόλις 7 ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ίσως η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ».

Και συνεχίζει αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Έλληνες θα συμμετέχουμε μαζικά ώστε να διατρανωθεί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο η αντίθεσή μας στην παράδοση του ονόματός μας στους παραχαράκτες της Ιστορίας της Μακεδονίας. Οι Έλληνες θα δώσουμε με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο την απάντηση σε όσους διατυμπανίζουν ότι έχουν πειστεί για τα δήθεν πλεονεκτήματα της «συμφωνίας».  Οι Έλληνες θα ακυρώσουμε με τον ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ και την ΦΩΝΗ μας τη «συμφωνία» που είναι εθνικά επιζήμια για την Πατρίδα μας και που οδηγεί στον διαμελισμό της.
Οι βουλευτές είναι βέβαιο ότι θα σεβαστούν την βούληση του Ελληνικού λαού, η λαϊκή κυριαρχία θα πρυτανεύσει και θα υποχωρήσουν τα ξένα εθνικά συμφέροντα και οι πιέσεις που ασκήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτούς. Οι βουλευτές οφείλουν να σκεφτούν και να πράξουν δημοκρατικά και να συντονιστούν με την λαϊκή βούληση που θα διατρανωθεί στο συλλαλητήριο από τους γηγενείς Μακεδόνες και σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.
Κλείσιμο
Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαφυλάξει την Συνταγματική Τάξη με Πίστη και Αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία. Η «συμφωνία» αυτή δεν είναι νόμιμα κυρωμένη στο κράτος των Σκοπίων διότι ο Πρόεδρος Ιβάνωφ αρνήθηκε να την υπογράψει, ενώ ταυτόχρονα η επίσημη αλληλογραφία από το κράτος των Σκοπίων γίνεται ως Δημοκρατία της «Μακεδονίας». Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλει να υπερασπιστεί το ΟΝΟΜΑ και τα ΕΔΑΦΗ της Μακεδονίας παραιτούμενος.
Στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019 ξεκαθαρίζουμε ότι ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το όνομα της Μακεδονίας διότι το ΟΝΟΜΑ σημαίνει ΕΔΑΦΟΣ.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος.      
Επίσημο Σποτ - Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.
                  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης