Κύπρος: Καταγγελία για μίζες σε μέλη του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου

arxi-radio

Η Κυπριακή Αστυνομία ξεκίνησε σήμερα να διερευνά υπόθεση χρηματισμού στην οποία φέρονται να εμπλέκονται δύο μέλη -ένα νυν κι ένα τέως- της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

Η Κυπριακή Αστυνομία ξεκίνησε σήμερα να διερευνά υπόθεση χρηματισμού στην οποία φέρονται να εμπλέκονται δύο μέλη -ένα νυν κι ένα τέως- της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου (Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο).

Στην καταγγελία προέβη καναλάρχης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια φέρεται να κατέβαλε δεκάδες χιλιάδες ευρώ προς τα δύο άτομα, μέλη της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να τυγχάνει το κανάλι του ευνοϊκής μεταχείρισης.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον καταγγέλλοντα και τους ισχυρισμούς του, όταν σταμάτησε να δίνει μίζες προς τα δύο αυτά συγκεκριμένα άτομα, τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στο κανάλι του από την Αρχή Ραδιοτηλέορασης ξεπέρασαν τις 100.000 ευρώ, ενώ για τις ίδιες παρατυπίες άλλων καναλιών τα πρόστιμα ήταν δεκαπλασίως μικρότερα.

Η καταγγελία έγινε στον γενικό Ελεγκτή ο οποίος την διαβίβασε στον Γενικό Εισαγγελέα και αυτός με τη σειρά του έδωσε οδηγίες για αστυνομική έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης