Ένα μοτίβο που είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν επανέφερε ο Αρκάςπροκειμένου να σχολιάσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-κουρελού.
Σχολιάζοντας τη στασή των έξι προθύμων από τα άλλα κόμματα που στήριξαν με την ψήφο τους την κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει τις 151 ψήφους, ο σκιτσογράφος δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια... ρόμπα!
Η κενού περιεχομένου ρόμπα εμφανίζεται να λέει «ναι» - προφανώς στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Η προηγούμενη φορά που ο Αρκάς είχε χρησιμοποιήσει τη ρόμπα ήταν πριν από έναν χρόνο προκειμένου να σχολιάσει τις - τότε - 154 θετικές ψήφους για το πολυνομοσχέδιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.