Αφίσες στη Θεσσαλονίκη: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» σε όλο το κέντρο!

t5e55ew

Τα πρόσωπα όλων των βουλευτών που έχουν εκλεγεί στην Θεσσαλονίκη και προτίθενται να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών «τοιχοκολλήθηκαν» παντού

Αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας. Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τον συμβολισμό που θέλησαν να πετύχουν οι υπέρμαχοι της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η αφίσα του Σταύρου Θεοδωράκη φωτογραφήθηκε με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η αφίσα του φιλόσοφου Κώστα Ζουράρι είχε ως φόντο την παλιά Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Ο Τάσος Κουράκης τοποθετήθηκε μπροστά από τη στάση Σιντριβάνι του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο καιρό για την επιθεώρηση του έργου.

Δείτε φωτογραφίες με αφίσες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης:
afises-thessaloniki-dyo
afises-thessaloniki-eksi


afises-thessaloniki-ena
afises-thessaloniki-ennia


afises-thessaloniki-epta
afises-thessaloniki-oktoafises-thessaloniki-pente
afises-thessaloniki-tessera
afises-thessaloniki-tria


Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν, τόσο το προχθεσινό, όσο και το χθεσινό βράδυ σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για παρεμβάσεις πολιτών που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτουν τους βουλευτές των περιοχών τους προ των ευθυνών τους με το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Ηδη αφίσες τοιχοκολλήθηκαν στην Πέλλα, την Ιερισσό και την Κατερίνη:


igglezi-afisa-enatzakri-afisa-ena

afff
123a
aa1
tzakri-sifakis-afisaΠηγή: thestival.gr

«Δεν τρομοκρατούμαστε», το μήνυμα βουλευτών της Βόρειας Έλλαδας

Το μήνυμα ότι δεν τρομοκρατούνται από τέτοιου είδους πρακτικές, στέλνουν, με δηλώσεις τους στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», βουλευτές που είδαν το πρόσωπό τους στις αφίσες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και το σύνθημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;», οι οποίες κυκλοφορούν σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

«Οι Έλληνες βουλευτές δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Β' Θεσσαλονίκης) Σωκράτης Φάμελλος, υπογραμμίζοντας πως «προσπάθειες που συνδέονται με "μαύρες σελίδες" της ελληνικής ιστορίας δεν θα μας πτοήσουν».

«"Μαύρα εργαλεία" και "μαύρες μέθοδοι" που κάποιοι απεργάζονται και δυστυχώς υποστηρίζουν, ο ελληνικός λαός τα έχει κλείσει στο παρελθόν, δεν θα επιστρέψουν στην πολιτική ζωή, δεν μας επηρεάζουν, είναι απολύτως καταδικαστέα», ανέφερε ο κ. Φάμελλος στο «Πρακτορείο FM» για τις αφίσες.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδεχόμενο επηρεασμού κάποιων που δέχονται αυτές τις απειλές, ο κ. Φάμελλος απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι απεναντίας σε πάρα πολλούς θα ενισχυθεί το δημοκρατικό τους φρόνημα και θα μείνουν αταλάντευτοι στις επιλογές που έχουν κάνει για το συμφέρον των πολιτών [...] «Θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα αυτές οι προσπάθειες τρομοκράτησης. Μας δυναμώνουν πολύ περισσότερο να κάνουμε το καθήκον μας», υπογράμμισε.

Ο κ. Φάμελλος χαρακτήρισε «απολύτως κατακριτέες» και «αήθεις» τις ενέργειες αυτές τρομοκράτησης των βουλευτών «και μάλιστα σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα» και πρόσθεσε: «Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τόσα χρόνια αμφισβητούνταν η ελληνικότητα της Μακεδονίας και τώρα το παίρνουμε πίσω, παίρνουμε πίσω το όνομα διότι οι γείτονες αλλάζουν το συνταγματικό τους όνομα και το Σύνταγμα και δεν διεκδικούν πλέον ούτε εδάφη, ούτε πληθυσμό, ούτε την ιστορία μας και πάνω απ' όλα ποιος πραγματικά πρόδωσε και ποιος νοιάζεται για τη Μακεδονία μπορεί να το δουν οι Θεσσαλονικείς βλέποντας τα Τέμπη που έχουν ανοίξει, το σιδηρόδρομο που έχει ηλεκτροκινηθεί, το μετρό το οποίο τελειώνει, τον φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου, το πάρκο Κόδρα, το πάρκο Παύλου Μελά, την ανάπλαση της Έκθεσης, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το φυσικό αέριο σε όλη την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης».

«Όλα αυτά», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος, «είναι αποδείξεις ότι τώρα υπάρχει μια κυβέρνηση που νοιάζεται για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία».

Αλ. Τριανταφυλλίδης: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό, είναι βαθύτατα πολιτικό»

Για «"λογικές" φαρ ουέστ "wanted"» έκανε λόγο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Α' Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM». «Αυτές οι λογικές ουσιαστικά προσδιορίζουν και το πλαίσιο, που πλέον δεν αφορά μόνο το εθνικό θέμα, έχει να κάνει με τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε «το σύνολο του προοδευτικού, δημοκρατικού κόσμου της Μακεδονίας να αντισταθούν σ' αυτές τις φασίζουσες πρακτικές του πολιτικού υποκόσμου που δεν λένε το όνομά τους, που προσπαθούν να οικειοποιηθούν τη δικαιολογημένη ευαισθησία που νιώθει ο κάθε πολίτης, ο οποίος δεν έχει ακόμα επαρκώς ενημερωθεί για τη συμφωνία και που όταν έρθει και η ρηματική διακοίνωση από τα Σκόπια, τότε θα καταλάβει».

Το θέμα «δεν είναι δικό μας προσωπικό, είναι βαθύτατα πολιτικό», σημείωσε ο κ. Τριανταφυλίδης και αναρωτήθηκε αν αυτοί που αντιδρούν θέλουν «να γυρίσουμε στο νέτο-σκέτο Μακεδονία», αν «θέλουν να ρίξουμε τη γειτονική χώρα στις αγκαλιές της Αλβανίας και της Τουρκίας» και «γιατί αυτές οι αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια δεν υπήρξαν το 2007 και αργότερα όταν ήταν δεδομένη η εθνική θέση».

«Δεκάρα δεν δίνουν για τη Μακεδονία. Το πρόβλημά τους είναι να πέσει ο Τσίπρας και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα να διαχειριστούν αυτοί την "καυτή πατάτα"», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

afises-thessaloniki-eksi


Κ. Ιγγλέζη: «Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας να επιστρέφουμε στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων»

«Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας, στο σημείο που έχει φτάσει σήμερα, να επιστρέφουμε πίσω σε εποχές που υπήρχαν πογκρόμ, που υπήρχαν άνθρωποι που στοχοποιούνταν για τις απόψεις, τις ιδέες τους, στις εποχές των Γκοτζαμάνηδων», υπογράμμισε, από την πλευρά της, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Χαλκιδικής) Κατερίνα Ιγγλέζη, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM».

«Είναι αδύνατον να γυρίσουμε πίσω, είναι πολλά χρόνια για να γυρίσουμε πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας τρομοκρατήσουν, να μας κάνουν να αλλάξουμε άποψη. Αριστεροί δεν τρομοκρατήθηκαν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια, όχι σήμερα. Νομίζω ήμουν πολύ ξεκάθαρη και εχθές στη Βουλή, είμαι πολύ περήφανη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα την ψηφίσω, πραγματικά θα την ψηφίσω με τα δυο μου χέρια, έχοντας συνείδηση αυτού που κάνω, ότι κάνω το πατριωτικό μου καθήκον, αυτό που πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας βουλευτής», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ιγγλέζη.

Θ. Τζάκρη: «Δεν με πτοούν αυτές οι πράξεις»

«Δεν με πτοούν οι πράξεις αυτές, ποτέ στην πολιτική μου σταδιοδρομία δεν πτοήθηκα από τέτοιου είδους συμπεριφορές, ποτέ δεν έλαβα μία απόφαση την οποία δεν πίστευα, επομένως όλες αυτές οι χρυσαυγίτικες απειλές, οι απειλές όλων αυτών που σηκώνουν το λάβαρο του πολέμου εναντίον όλων και θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα κρυφτούν, δεν με πτοούν και αυτό που λέω είναι το αυτονόητο», δήλωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πέλλας) Θεοδώρα Τζάκρη.

«Αυτές οι πράξεις προφανώς δε συνάδουν ούτε με τη δημοκρατία, αλλά δε συνάδουν ούτε με το εθνικό μας συμφέρον. Η χώρα μας δεν μπορεί να είναι έρμαιο, ιστορικά τώρα πλέον, συμφερόντων που θέλουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή των Βαλκανίων. Το εθνικό συμφέρον της χώρας μας και μόνο αυτό είναι να περιχαρακώσουμε την εθνική μας ακεραιότητα, την ειρήνη και την ευημερία όλων των πολιτών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Τζάκρη.

«Το πατριωτικό μας καθήκον και μόνο αυτό, μας υπαγορεύει να την ψηφίσουμε (τη Συμφωνία των Πρεσπών) για να κλείσουμε τη τεράστια αυτή εθνική πληγή», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

tzakri-afisa-ena

Ι. Σηφάκης: «Σαφώς οργανωμένη επιχείρηση σκοτεινών κύκλων του υποκόσμου»

«Είναι μια σαφώς οργανωμένη επιχείρηση γιατί εμφανίστηκαν τα ίδια πράγματα, σε διάφορες περιοχές, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και βεβαίως ανυπόγραφα, σκοτεινών κύκλων, σαφώς του υποκόσμου, ανθρώπων σίγουρα ψεκασμένων με μίσος, που νομίζουν ότι μπορεί να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν Έλληνες βουλευτές», σημείωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πέλλας) Ιωάννης Σηφάκης.

«Όταν το κάνουν αυτό σε βουλευτές, καταλαβαίνετε το πώς προσπαθούν κατ' επέκταση να τρομοκρατήσουν πολίτες που βλέπουν το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον που έχουμε να υπερψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε ο κ Σηφάκης και πρόσθεσε: «Αυτές οι ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώνουν τη θέση μας ότι κάνουμε το σωστό, ότι λειτουργούμε στη βάση του εθνικού ή πατριωτικού συμφέροντος και δείχνουν και στους πολίτες το ποιόν των δήθεν πατριωτών, πατριδοκάπηλων και εθνικιστών, ότι αποτελούν ακραίους κύκλους».

«Αυτές οι απολύτως ακραίες ενέργειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης πολιτών πρέπει να απασχολήσουν και να καταγγελθούν από όλο τον πολιτικό κόσμο», υπογράμμισε.

Ελ. Σκούφα: «Τέτοιου είδους πρακτικές θυμίζουν σκοτεινές εποχές»

«Τέτοιου είδους πρακτικές προέρχονται -και σας το λέω συνειδητά, συνειδητοποιημένα και μετά λόγου γνώσης- από μειονότητες και γι' αυτό τον λόγο ακριβώς και η ευρεία κοινωνική πλειοψηφία στέκεται απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, τότε δηλαδή που άνθρωποι διώκονταν ή προπηλακίζονταν ή εξορίζονταν ή βασανίζονταν ακριβώς για τις πολιτικές τους ιδέες και απόψεις», υπογράμμισε, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM» η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Πιερίας), Ελισάβετ (Μπέτυ) Σκούφα.

«Σύσσωμες οι τοπικές κοινωνίες αλλά και πανελλαδικά, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι δημοκρατικά πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησής τους, καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές, ουσιαστικά στοχοποίησης και προσπάθειας φίμωσης της ελεύθερης βούλησης και πολιτικής κρίσης των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας», ανέφερε η κ. Σκούφα, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται τέτοιες πρακτικές «να συσκοτίσουν την πολιτική ευθυκρισία μας και την ετοιμότητά μας να αναλάβουμε την ιστορική και πολιτική ευθύνη τού να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα συμφέροντα της χώρας το θέμα με τη βόρεια γείτονα».
skoufa_affises

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (91)

Stef

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί παράνομης αφισοκόλλησης, όταν όλη η πόλη εδώ και χρόνια είναι ένα μπουρδέλο από αφίσες του κάθε πικραμένου. Έτσι όμως ξεκινούν οι χούντες και όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη καιρός είναι να ξυπνήσει.

Κarletos

Αδικα το χσρτι που ξοδευτηκε....

ΟΧΙ στην περιθωριοποίηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, την οποία επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Ορθοδοξία αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας, όπως παραδέχονται ακόμη και ξένοι μελετητές. Ο αείμνηστος Βρετανός Βυζαντινολόγος Σερ Στήβεν Ράνσιμαν έγραψε: «Κατά τα μαύρα χρόνια της δουλείας η Ορθοδοξία ήταν η δύναμη που διέσωσε τον Ελληνισμό.

Πληροφόρηση

... και η πΓΔΜ ορθοδοξία έχει, και τα ίδια λένε κι εκεί για το ρόλο της ορθοδοξίας στα χρόνια των Οθωμανών. Δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αυτά τα θέματα, και μάλιστα ούτε στην Αλβανία. Και στη πΓΔΜ και στην Αλβανία οι επέτειοι κι οι εθνικοί τους ήρωες σχετίζονται με την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς.

Βυζάντιο

Και για το Βυζάντιο τα ίδια λένε στα σλαβικα κράτη που προέκυψαν για την ιστορική τους συνέχεια με το Βυζάντιο, και οι ελληνόφωνοι και οι σλαβόφωνοι ήταν μέρος της βυζαντινής αυτοκρατορίας σχεδόν από τα πρώτα της χρόνια, θεωρούν ότι κι αυτοί (οι σλαβόφωνοι) αποτελούν συνέχεια της βυζαντινής ορθόδοξης ιστορίας και παράδοσης.

Καλ

Και ξαφνικα θα βγουνε ολως τυχαιως απο τον δημο να καθαρισουν....

kyriakos

Τι έγινε με παιδιά;;;!!! Υπάρχουν πολίτες σ' αυτή την χώρα;;; Ξύπνησαν τα ζώα;;;!!!

Κα Αρετή από Θεσσαλονίκη

Σύλλογοι , ομάδες ,συλλογικότητες,ιδρύματα οργανώσεις ,ΚΑΠΗ , φίλοι ,συγγενείς , συνάδελφοι ξαδέρφια, κουμπάροι. Όλοι πρέπει να πιέσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίσαμε να μην συναινέσουν στην προδοσία της πατρίδας μας , της Μακεδονίας.Κάποιος θα έχει φιλότιμο κάποιος θα ακούσει τη συνείδησή σου και θα γλιτώσει η πατρίδα μας !!!Eνεργοποιηθείτε όλοι!!!!

Δράση-Αντίδραση!

Πάρτε τώρα "κοινωνική αγανάκτιση και δράσεις" ( αυτά δεν πρεσβεύατε? ), στη μάπα, Τσυριζοχρέπια!!!

ΕΤΣΙ!

Να νοιώσουν την ανάσα μας! Να νοιώσουν τον τρόμο από την ανάσα του κόσμου! Να μην μπορούν να σταθούν πλέον!

Ελπίζω να μη γίνει της Πόπης!!!

Βλέπω οτι δεν περνά η συμφωνία. Όλα κατά κει δείχνουν. Να σκεφτούν οι ελληναράδες και οι μακεδονομάχοι οτι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Σε περίπτωση που βγεί αληθινό το σενάριο πέσιμο της κυβέρνησης τότε θα δούμε απόψε κιόλας το πολιτικό ανάστημα των πολιτικών μας. Ο φασισμός και το αλυτρωτικό πνεύμα προ των πυλών. Επιβάλλεται να σκεφτούμε την άλλη μέρα. Ομαλά και λογικά να διεξαχθούν οι εκλογές. Το μισαλόδοξο φασιστικό μακεδονικό μέτωπο φαίνεται πως παίρνει τη νίκη και απειλείται η δημοκρατία και η συνοχή της χώρας. Βλέπω κυνηγητά και φασιστικές μεθόδους απ τους μακεδονομάχους. Ειδικά απ τους μη μακεδόνες, χαμουτζήδες και ποντίους. Ένας φασίστας υποψήφιος δήμαρχος κήρυξε προγκρόμ. Ο καθένας ας αναλάβη τις ευθύνες του.

Από την

κυβέρνηση δεν τα είδες τα κυνηγητά,τα χημικα και το πογκρόμ μέχρι και κατά μαθητών με αποβολές και εκφοβισμους;

Βλημα

Απο ποια υπογα βγηκες ρε σκουληκι; Αλλα ετσι ειναι οι αριστεροι. Διχαστικοι, εμφυλιοπολεμικοι και απατριδες. Αντε τραβα στα Σκοπια να χορεψεις Σαλωμη και παρε και τους γκαιμπελισκους σου μαζι.

τι λε ρε

Προφανως εσυ ο κομμουνιστης , που χαρακτηριζεις οσους δεν ειναι σαν τα μουτρα σου ως φασιστες , συνεχιζεις το εργο των ηττημενων ομοϊδεατων σου , που μισουν την Ελλαδα ! Σαν κομμουνιστης που εισαι , προφανως θα ξερεις για τα 50 εκατομμυρια πολιτων που κατακρεουργηθηκαν απο τους ιδεολογικους σου προγονους σε ολη την υφηλιο και καμαρωνεις , προδοτη της πατριδας σου !

J.A.

Εσύ λοιπόν μικρό παπαγαλάκι τι ακριβώς κάνεις για να μη "γίνει της Πόπης" ? Άσε, ξέρουμε ... Βάφτισες κιόλας "φασίστες" του Μακεδονομάχους (με κεφαλαίο γράφεται αυτή η λέξη)! Δε ντρέπεσαι ! Δε ντρέπεσαι !

ΑΛΗΤΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ

Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΛΟΙΔΩΡΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ._______-- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Κ.Α ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Αυτό είναι το σωστό!

Γιατί όπως αντιδημοκρατικά και εν κρυπτό, υπογράφηκε η συμφωνία, την φέρνουν προς ψήφιση, με πολιτικούς που δεν νομιμοποιούνται να την ψηφίσουν ή απορρίψουν γιατί δεν είναι θέμα που συζητήθηκε και εκλέχτηκαν γι'αυτό, έτσι καλώς βγαίνουν και οι φάτσες τους στο δρόμο. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι Δημοκράτης και να καταδικάζεις αυτή την πράξη, αν πρώτα δεν καταδικάσεις τους πρόθυμους να εξυπηρετήσουν άλλα κέντρα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης