Ο Παπαντωνίου διαψεύδει ότι προσπάθησε να μην αρθεί το απόρρητο τραπεζικού λογαριασμού

papantwniou_1

Ο Γιάννος Παπαντωνίου μέσω του δικηγόρου του διαψεύδει ότι προσπάθησε να μπλοκάρει την άρση απορρήτου τραπεζικού λογαριασμού του στη Γαλλία - «Είναι απολύτως ψευδές ότι άσκησα ένδικα μέσα»

Ο Γιάννος Παπαντωνίου μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου χαρακτηρίζει απολύτως ανακριβές ότι άσκησε ένδικα μέσα για να μην αρθεί το τραπεζικό απόρρητο του τραπεζικού του λογαριασμού στη Γαλλία, ενώ ως προς τον λογαριασμό του στην Τράπεζα «Hyposwiss Private Bank» της Γενεύη, επισημαίνει ότι έχει δώσει εκτενείς και επαρκείς εξηγήσεις κατά την ανακριτική απολογία του σχετικά με τη νομιμότητα των εκεί καταθέσεών του.

Ειδικότερα, η δήλωση έχει ως εξής:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων, ο λογαριασμός μου στη Γαλλία είναι δηλωμένος στο Πόθεν Έσχες μου και είναι κατατεθειμένο σε αυτόν το τίμημα της πώλησης του ακινήτου μου στη Σύρο.

Είναι απολύτως ανακριβές ότι άσκησα ένδικα μέσα για να μην αρθεί το τραπεζικό απόρρητο του συγκεκριμένου λογαριασμού. Η πραγματικότητα είναι ότι προσέφυγα στη Γαλλική Δικαιοσύνη για την άρση της δέσμευσης του άνω λογαριασμού, που έχει επιβληθεί με διάταξη των Ανακριτών του Ν. 4022/2011 κ.κ. Ηλιάνας Ζαμανίκα και Γιώργου Ευαγγέλου, επειδή η προέλευση των χρημάτων σ’ αυτόν είναι νομιμότατη, κατά τα ανωτέρω.

Όσο αφορά τον λογαριασμό στην Τράπεζα «Hyposwiss Private Bank» στην Γενεύη, έχω δώσει εκτενείς και επαρκείς εξηγήσεις κατά την ανακριτική απολογία μου ως προς τη νομιμότητα των εκεί καταθέσεών μου.

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Πληρεξούσιος Δικηγόρος».

ΣΧΟΛΙΑ

Premelle

Απορία;;;;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης