Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ορμητικά νερά του Ευήνου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας έχουν προκαλέσει προβλήματα.
Αυτή τη φορά ο ποταμός έριξε κολόνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τοπικές επιχειρήσεις να μείνουν χωρίς ρεύμα.
Πρόκειται για ξενώνες καθώς και μονάδα παραγωγής μελιού που δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν επί τρεις ημέρες. Την Κυριακή πήγαν επί τόπου συνεργεία της ΔΕΗ προκειμένου να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Οι κάτοικοι του Τρικόρφου πάντως έχουν αγανακτήσει με τα συχνά προβλήματα καθώς όπως λένε βλέπουν τα κτήματα τους να χάνονται από τα ορμητικά νερά του Ευήνου.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».