Παράνομος οίκος ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Αναζητείται η ιδιοκτήτρια

Παράνομος οίκος ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Αναζητείται η ιδιοκτήτρια

Ο παράνομος οίκος ανοχής εντοπίστηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια

oikos_anoxis
Οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα εντόπισαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικών ελέγχων που έκαναν στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου υπαλλήλου. Σύμφωνα με το seleo.gr, ταυτοποιήθηκαν επίσης τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας, η οποία και αναζητείται, καθώς διευκόλυναν την έκδοση 39χρονης γυναίκας έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Ο εντοπισμός του παράνομου οίκου ανοχής έγινε χθες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στον οίκο ανοχής διευκολύνονταν η έκδοση έναντι αμοιβής γυναίκας, η οποία στερούνταν των απαραίτητων για την εργασία της εγγράφων και σε βάρος της βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.


Σε έρευνα που ακολούθησε στους χώρους της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φύλλα με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ημερομηνίες ραντεβού και αντίστοιχα χρηματικά ποσά που ανέρχονταν σε 145 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης