Λαμία: Συνελήφθη ο κυνηγός που πυροβόλησε αστυνομικό

Λαμία: Συνελήφθη ο κυνηγός που πυροβόλησε αστυνομικό

Ο 43χρονος πέρασε για θήραμα τον 29χρονο αστυνομικό, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο μάτι στην περιοχή Αγία Τριάδα της Φθιώτιδας

xeiropedes-neos
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων ο 43χρονος κυνηγός που πέρασε για θήραμα έναν 29χρονο αστυνομικό από τη Λαμία, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο μάτι στην περιοχή Αγία Τριάδα της Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα του 43χρονου και στον τόπο του περιστατικού βρήκαν τρία πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια.Το θύμα κυνηγούσε πουλιά με την παρέα του το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 43χρονος πυροβόλησε προς το σημείο όπου βρισκόταν και τα σκάγια τον πέτυχαν στο πρόσωπο! Για καλή του τύχη, στο σημείο υπήρχε γιατρός οποίος του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Μάλιστα, η διακομιδή έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και το ασθενοφόρο συνοδευόταν από περιπολικό ώσπου να φτάσει σε σημείο που δεν υπήρχε χιόνι. Ο 29χρονος χειρουργήθηκε ήδη στο πρόσωπο, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης