Φωτογραφίες: Χωρίς θέρμανση το «Έλενα Βενιζέλου» - Σε άθλια κατάσταση καλοριφέρ και κλιματιστικά

Φωτογραφίες: Χωρίς θέρμανση το «Έλενα Βενιζέλου» - Σε άθλια κατάσταση καλοριφέρ και κλιματιστικά

Στις φωτογραφίες της ΠΟΕΔΗΝ που δημοσιεύει το protothema.gr, κλιματιστικά και καλοριφέρ βρίσκονται εκτός λειτουργίας - «Κρυώνουν πολύ  οι γυναίκες και τα βρέφη» καταγγέλλει η Ομοσπονδία - Για ανυπόστατα και αναληθή δημοσιεύματα κάνει λόγο η διοίκηση του νοσοκομείου 

maieuthrio_elena
Με ντοκουμέντα για τα κατεστραμμένα καλοριφέρ και τα χαλασμένα κλιματιστικά στους χώρους του μεγάλου νοσοκομείου- μαιευτηρίου της Αττικής, «Έλενα Βενιζέλου», επανέρχεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της για τις συνθήκες που επικρατούν σε Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία της χώρας, σε ό,τι αφορά τη θέρμανση.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της ΠΟΕΔΗΝ, που δημοσιοποιεί το protothema.gr, κλιματιστικά και καλοριφέρ βρίσκονται μεν στη θέση τους αλλά εκτός λειτουργίας!

«Η θέρμανση των χώρων του Νοσοκομείου γίνεται από τα -γνωστά- κατεστραμμένα καλοριφέρ τα οποία υπολειτουργούν. Τα κτίρια είναι χωρίς καμία συντήρηση. Στην αίθουσα τοκετού το κρύο είναι έντονο. Από τα 8 κλιματιστικά στα δωμάτια των επιτόκων γυναικών λειτουργούν τα τρία και μάλιστα τα δύο υπολειτουργούν. Οι διάδρομοι των Νοσοκομείων δεν έχουν καθόλου θέρμανση. Κρυώνουν πολύ οι γυναίκες και τα βρέφη» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.




elena5


elena1
elena2
elena3
elena4
 Για ανυπόστατα και αναληθή δημοσιεύματα μιλά η διοίκηση του Νοσοκομείου


Ανυπόστατα και αναληθή χαρακτηρίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» δημοσιεύματα για την κεντρική θέρμανση.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση υποστηρίζει ότι μετά «από ενδελεχή έλεγχο των εγκαταστάσεων, δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης, στους χώρους του νοσοκομείου».

Κλείσιμο
Η διοίκηση αναφέρει ότι «το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη Μονάδα Νεογνών την Παρασκευή και αφορούσε διάτρηση θερμαντικού στοιχείου, αντιμετωπίστηκε άμεσα εντός ολίγων ωρών» και τονίζει ότι σε κανένα από τα τμήματα νοσηλείας ασθενών, λεχωίδων και νεογνών, δεν έχει καταγραφεί έως σήμερα, παράπονο για ελλιπή θέρμανση.

Ενημερώνει ότι το πρόγραμμα εργασιών προληπτικής συντήρησης της υπεύθυνης προς τούτο εταιρείας, εκτελείται σύμφωνα με την υπάρχουσα σύμβαση και από τον έλεγχο που διενήργησε αυτή, διαπιστώθηκε ότι η θέρμανση στους χώρους του νοσοκομείου, λειτουργεί κανονικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης