Γκαζάκια σε κρεοπωλείο: Οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές» ανέλαβαν την ευθύνη και απειλούν

Γκαζάκια σε κρεοπωλείο: Οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές» ανέλαβαν την ευθύνη και απειλούν

Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι δουλεύει θα αναβαθμίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον την εκρηκτική ύλη για να προκαλέσουμε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, αναφέρουν στο κείμενό τους

gazakia-epithesi-dyo
Με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Δευτέρας έγινε η ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί και εξερράγησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κρεοπωλείο της Κυψέλης.

Το κείμενο υπογράφουν οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές», οι οποίοι μάλιστα, αφού εξηγούν αναλυτικά τον τρόπο δράσης τους απειλούν πως θα «αναβαθμίσουν» την εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιούν, προκειμένουν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Στόχος τους, εξηγούν, ήταν «μια βιτρίνα όπου πίσω από αυτή υπήρχαν κρεμασμένα κορμιά πλασμάτων που κάποτε ήταν ζωντανά και νιώσανε το τρόμο και τον πόνο της παγωμένης λεπίδας στο λαιμό τους. Είναι χυδαίο να κρεμιούνται και να προβάλλονται μη ανθρώπινα πλάσματα, με αυτό και με κάθε τρόπο, σαν να είναι αντικείμενα και προϊόντα όπου οι σιχαμένοι άνθρωποι θα πληρώσουν για να το αγοράσουν, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, γεμίζοντας τις κοιλιές τους και ικανοποιώντας τους γευστικούς τους κάλυκες».

Στο συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα είχε τραυματιστεί ένας άνθρωπος, για τον οποίο στην προκήρυξη αναφέρεται: «Μάθαμε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνθρωπος. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας αλλά σίγουρα δεν θα απολογιθούμε για την έκβαση της δρασης μας. Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος έχει απώλειες».


Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ανάληψη ευθύνης για βόμβα σε κρεοπωλείο
από Μαυροπράσινοι Μηδενιστές


Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος.

Στην εποχή μας, που σημασία έχει πόσα like και followers έχεις στα μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης (δικτύωσης). Όλο αυτο ξεκινάει από τον πιο απολιτίκ τυχάρπαστο μέχρι και άτομα πολιτικοποιημένα του αναρχικού χώρου. Τι φόρεσες και τι έφαγες. Πάνω σε αυτό πατάνε λοιπόν οι βιομηχανίες και όλο το καπιταλιστικό σύστημα (ώπου πολλές φορές εμφανίζονται εντελώς τυχαία διαφημίσεις στις αρχικές σελίδες των social media) ώστε να βγάλουν κέρδος πάση θυσία, μέσω αυτής της καταναλωτικής αρρώστιας, χωρίς να τους καίγεται καρφί αν όλο αυτό κοστίζει τη ζωή στα μη ανθρώπινα ζώα. Κυρίως στο κομμάτι του ρουχισμού και της διατροφής όπου μετράμε και τις περισσότερες απώλειες. Πολύ της μόδας, ειδικά τώρα αυτές τις "άγιες" μέρες των χριστουγέννων, είναι οι βιτρίνες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων όπου το γκλίτερ και τα φανταχτερά στολίδια καλύπτουν τη μιζέρια, τη σαπίλα, τη θανατίλα και τη δυστηχία.

Γιαυτό κι εμείς τοποθετήσαμε μια ωρολογιακή βόμβα, μικρής ισχύος, στη πρόσοψη ενός κρεωπολείου στον πιο κεντρικό δρόμο της Κυψέλης γνωρίζοντας ότι, λίγο πιο δίπλα στην πλατεία της Κυψέλης, αράζουν αρκετά συχνά ομάδες ΔΙΑΣ. Για μια ακόμη φορά δείξαμε την ανικανότητα των μπάτσων τοποθετώντας μια βόμβα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να γίνουμε αντιλυπτοί.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από ένα γυάλινο μπουκάλι γεμάτο πυρίτιδα, αρκετή ποσότητα για να προκαλέσει ζημιά στην πρόσοψη του μαγαζιού. Δυο μεγάλα γκαζάκια και 3 λίτρα βενζίνη ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Ένας ακόμα λόγος που χρησιμοποιήσαμε βενζίνη είναι για να καούν τυχόν υπολείμματα DNA που μπορεί να υπάρχουν στο μηχανισμό. Τέλος βάλαμε δυο ρολόγια ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψει και ότι τα λαμπάκια θα πυροδοτήσουν την πυρίτιδα. Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι δουλεύει θα αναβαθμίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον την εκρηκτική ύλη για να προκαλέσουμε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Μια βιτρίνα όπου πίσω από αυτή υπήρχαν κρεμασμένα κορμιά πλασμάτων που κάποτε ήταν ζωντανά και νιώσανε το τρόμο και τον πόνο της παγωμένης λεπίδας στο λαιμό τους. Είναι χυδαίο να κρεμιούνται και να προβάλλονται μη ανθρώπινα πλάσματα, με αυτό και με κάθε τρόπο, σαν να είναι αντικείμενα και προϊόντα όπου οι σιχαμένοι άνθρωποι θα πληρώσουν για να το αγοράσουν, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, γεμίζοντας τις κοιλιές τους και ικανοποιώντας τους γευστικούς τους κάλυκες. Για κάποιον ένα ζώο στοιχίζει άλλωτε λίγα και άλλωτε πολλά χρήματα, αλλά αυτό το ζώο το πληρώνει με την ίδια του τη ζωή.

Είμαστε αναρχικοί της πράξης. Είμαστε οργισμένοι και μπουχτισμένοι από την κανονικότητα και την αδράνεια του ρεφορμισμού, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις δίχως κάποιο αποτέλεσμα, τον lifestyle βιγκανισμό και την δήθεν κοινωνική απέυθυνση προς την κοινωνία που είναι υπαίτια για τον εγκλεισμό και το βασανισμό των μη ανθρώπινων ζώων.

Μάθαμε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνθρωπος. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας αλλά σίγουρα δεν θα απολογιθούμε για την έκβαση της δρασης μας. Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος έχει απώλειες.

Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι. Χτυπάμε τον εχθρό με κάθε μέσο. Σήμερα τα χτυπήματα είναι με βόμβες μικρής ισχύως ή με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε καταστήματα και αμάξια συνένοχων της καταπίεσης και του βασανισμού των ζώων αλλά αύριο θα φτάσουμε στην πόρτα του σπιτιού σας.

Αφιερώνουμε τη δράση μας στα μη ανθρώπινα συντρόφια μας όπου πλήρωσαν το τίμημα της ελευθερίας με τη ζωη τους. Γιατί σύμφωνα με το "πρωτόκολλο" όποιος προσπαθεί να πάρει ανάσες ελευθερίας μακριά από τα κάγκελα και τα κλουβιά είναι επικίνδυνος και του αξίζει ο θάνατος. Όλοι αυτοί οι σάπιοι έχουν ξεχάσει προ πολλού ότι το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής είναι η ελευθερία.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μαυροπράσινοι Μηδενιστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης