Ολονύχτιες έρευνες για τους αγνοούμενους στην Κερατέα

Ολονύχτιες έρευνες για τους αγνοούμενους στην Κερατέα

Συνεχίζονται οι έρευνες - Χθες το απόγευμα βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη

emak_pirosvestiki
Συνεχίστηκαν όλο το βράδυ οι έρευνες της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τους δύο άντρες που αγνοούνται από την Παρασκευή στην περιοχή της Κερατέας.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη στα πίσω καθίσματα ΙΧ, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Πώς εξαφανίστηκαν οι τρεις άνθρωποι

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει χτες από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και χθες το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης