Συναντήσεις Καλογήρου με δικηγόρους και δικαστές: Επί τάπητος η Συνταγματική Αναθεώρηση

Συναντήσεις Καλογήρου με δικηγόρους και δικαστές: Επί τάπητος η Συνταγματική Αναθεώρηση

Στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης και ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός

4578855
Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου κατά πρώτον με τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορο Σεβαστίδη και κατά δεύτερον με τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό.

Κατά την συνάντηση του κ. Καλογήρου με τον κ. Σεβαστίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη Συνταγματική αναθεώρηση, ενώ συζητήθηκε και η προώθηση αιτημάτων του δικαστικού σώματος, ενόψει του άμεσα επικείμενου νομοθετικού προγραμματισμού του υπουργείου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την συνάντησή του επίσης με τον κ. Βερβεσό, προκειμένου συζήτησε τις σχεδιαζόμενες νομοθετικές και διοικητικές παρεμβάσεις του υπουργείου, που έχουν προκύψει από την καταγραφή αιτημάτων του δικηγορικού σώματος, όσον αφορά στη λειτουργία των Δικηγορικών Συλλόγων, ενώ παρουσιάστηκε και ο σχεδιασμός του υπουργείου, σχετικά με πρωτοβουλίες του για τη βελτίωση της καθημερινότητας και εν γένει των όρων άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.

Το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο θα τεθούν σε συζήτηση και κατά την προσεχή συνεδρίαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης