Απελευθέρωση Μαυρίκου: Τέλος αγωνίας για τους συγγενείς - Τον περιμένουν σπίτι

Απελευθέρωση Μαυρίκου: Τέλος αγωνίας για τους συγγενείς - Τον περιμένουν σπίτι

Είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στον Πειραιά - Είναι καλά στην υγεία του - Επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία σήμερα το πρωί: «Είμαι ελεύθερος»

καν12
Έντονη κινητοποίηση υπάρχει αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Νίκου Μαυρίκου, καθώς από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτασει εκεί ο επιχειρηματίας.

Στο σπίτι έχουν καταφθάσει και οι συγγενείς του προκειμένου να τον υποδεχθούν.
Απελευθέρωση Μαυρίκου: Τέλος αγωνίας για τους συγγενείς - Τον περιμένουν σπίτι

Ο επιχειρηματίας, Νίκος Μαυρίκος, απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του σήμερα το πρωί, ενώ είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

maur1
maur2
Κλείσιμο


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία σήμερα το πρωί για να πει ότι είναι ελεύθερος. Μάλιστα, τους ανέφερε που βρισκόταν και επί τόπου έσπευσαν δύο αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και φωτογραφία του επιχειρηματία, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον εξάδελφο του επιχειρηματία, που επιβεβαίωσε πως έχει αφεθεί ελεύθερος. Το τηλεφώνημα του Νίκου Μαυρίκου στην αστυνομία έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί και περίπου από τις 11.30' άρχισε η εξέτασή του για τις συνθήκες της κράτησής του, αλλά και για τις απαιτήσεις των αγνώστων που τον άρπαξαν και τον κρατούσαν από τις 27 Δεκεμβρίου. Η εξέτασή του βρισκόταν σε εξέλιξη στις 2.30 το μεσημέρι, ωστόσο η εκτίμηση ήταν ότι έβαινε προς ολοκλήρωση και ακολούθως ο επιχειρηματίας θα επιστρέψει στο σπίτι του.

maur3
maur4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης