Λοχίας «γάζωσε» δυο σπίτια με μπαλωθιές στη Λάρισα

Λοχίας «γάζωσε» δυο σπίτια με μπαλωθιές στη Λάρισα

Ο 37χρονος λοχίας του Στρατού Ξηράς, θέλησε να γιορτάσει την αλλαγή του έτους με μπαλωθιές 

mpalothies
Από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με φίλους του στη Λάρισα, βρέθηκε να οδηγείται σιδηροδέσμιος στην στρατιωτική δικαιοσύνη ένας 37χρονος λοχίας του Στρατού Ξηράς, που θέλησε να γιορτάσει την αλλαγή του έτους με μπαλωθιές και κατάφερε να «γαζώσει» δυο διπλανά διαμερίσματα!

Ο στρατιωτικός πήρε το πιστόλι των 9 χιλιοστών από έναν 64χρονο, βγήκε στο δρόμο στη συνοικία του Αγίου Θωμά και άρχισε τους πυροβολισμούς. Όμως, η κατανάλωση αλκοόλ τον έκανε να μην... βλέπει πού έριχνε με αποτέλεσμα να πυροβολήσει περισσότερες από δέκα φορές και οι βολίδες να καρφωθούν στα γειτονικά σπίτια, διαπερνώντας τα παντζούρια και σπάζοντας τα τζάμια! Ευτυχώς, οι ένοικοι απουσίαζαν για το ρεβεγιόν και δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα!

Όταν ένας από τους ιδιοκτήτες των δυο διπλανών σπιτιών επέστρεψε και διαπίστωσε τις ζημιές, κάλεσε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας κατέσχεσαν το πιστόλι και ειδοποίησαν στρατονόμους που συνέλαβαν τον υπαξιωματικό, ο οποίος κατέληξε στον στρατιωτικό εισαγγελέα κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 64χρονο που του έδωσε το πιστόλι και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης