Κοζάνη: Έπιναν και κερνούσαν για την Πρωτοχρονιά με... πλαστά ευρώ!

Κοζάνη: Έπιναν και κερνούσαν για την Πρωτοχρονιά με... πλαστά ευρώ!

Οι δυο νεαροί πέρασαν από τουλάχιστον τέσσερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, όπου κατανάλωναν ποτά, κερνούσαν όσους ήθελαν και πλήρωναν με τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα

Kammena-Vourla-klopes
Τον συνωστισμό που επικρατούσε τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στα νυχτερινά μαγαζιά της Κοζάνης εκμεταλλεύτηκαν δυο επιτήδειοι νεαροί, οι οποίοι γιόρτασαν την έλευση του 2019 πίνοντας και κερνώντας «σφηνάκια», τα οποία όμως πλήρωναν με… πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο νεαροί πέρασαν από τουλάχιστον τέσσερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, όπου κατανάλωναν ποτά, κερνούσαν όσους ήθελαν και πλήρωναν με τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα. Το ότι τα χρήματα ήταν «πέτσινα», έγινε αντιληπτό πολύ αργότερα από το προσωπικό και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την σύλληψη των παραχαρακτών, αλλά οι δυο νεαροί δεν εντοπίστηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί και την περασμένη Παρασκευή σε γνωστό καφέ - μπαρ της Κοζάνης, πάλι με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Έτσι, ο αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για νεαρούς από γειτονικές περιοχές, οι οποίοι πήγαν στην Κοζάνη τις ημέρες των εορτών για να διακινήσουν τα πλαστά χαρτονομίσματά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης