Φθιώτιδα: Αίσιο τέλος για τους 50 εκδρομείς που εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια στο Γαρδίκι
Στους 70 πόντους έφτασε το χιόνι - Επιστρατεύτηκε το υψηλότερο όχημα με μαχαίρια το οποίο έχει έρθει από τις Άλπεις - Τα συνεργεία έδωσαν τον δρόμο σε κυκλοφορία
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 50 εκδρομέων στο Γαρδίκι Ομιλαίων Φθιώτιδας, καθώς απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από τα χιόνια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.
Έπειτα, από μεγάλη επιχείρηση από το πρωί της πρωτοχρονιάς η Πολιτική Προστασία άνοιξε τον δρόμο.
Επιστρατεύοντας το υψηλότερο όχημα με μαχαίρια το οποίο έχει έρθει από τις Άλπεις, τα συνεργεία έδωσαν τον δρόμο σε κυκλοφορία.
Το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους και ήταν αδύνατο να διασπαστεί με τα υπόλοιπα οχήματα αλλά και ερπυοστροφορα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Θανάση Καρακάντζα επιστρατεύτηκε το ειδικό μηχάνημα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.